streama ryssland sverige de 11 okt
NYHETER

Sänd matchen som väntar för vårt svenska landslag i fotboll i UEFA Nations League. Näst på tur står Ryssland!

Spela utan konto hos SpeedyBet!

Kom igång supersnabbt och vinn på nolltid!

 • Tid & datum: Den 11/10, kl. 21:45
 • Arena: Kaliningrad Stadium
 • Speltips: Sverige vinner (4.00)

Se Ryssland – Sverige stream gratis

Självklart kommer det finnas Ryssland – Sverige stream ute på nätet som du kan använda för att se matchen live. Det beräknas vara många i Sverige som kommer vara intresserade av att sända matchen online.

Du kommer kunna streama Ryssland – Sverige gratis inne hos Cmore. Där kommer man erbjuda alla nya medlemmar som registrerar ett gratis konto att kunna ta del av ett erbjudande. Detta erbjudande kommer låta dig streama gratis fotboll i två veckors tid.

Notera gärna att detta inte gäller alla live streams, utan endast från utvalda kanaler. Däremot kommer det vara möjligt att se Ryssland mot Sverige gratis med denna deal.

Nedanför så kommer vi gå genom de punkter som du behöver ta dig genom för att sedan kunna sända fotboll med Sveriges landslag i UEFA Nations League.

 1. Ta dig till Cmores hemsida
 2. Skapa ett gratis konto
 3. Ta del av erbjudande
 4. Hitta din match
 5. Streama Ryssland – Sverige live & gratis

Inne hos Cmore så kan du räkna med riktigt bra sändningar i HD och med svenska kommentatorer. Det är även möjligt att se dina fotbollsmatcher direkt i din mobil och i iPad om så önskas.

Du kan även hitta mer info kring hur man streamar Nations League online inne hos oss. 

TV-kanal

Fotbollsmatchen kommer även att sändas direkt på en svensk TV-kanal. Detta är ingen mindre kanal än TV4. Där kommer man redan kl. 21:00 börja med sändningen. Där kommer man att gå genom lite olika förutsättningar inför Ryssland - Sverige. Detta med ett klassisk försnack.

TV4 är en av de standardkanaler som finns i Sverige. Därför kommer många svenskar ha möjligheten att kunna se Ryssland – Sverige på TV utan några problem alls.

 • TV-kanal: TV4 & Cmore Fotboll
 • Matchstart: 21:45
 • Sändningsstart: 21:00

viktor cleasson vm

Förutsättningar inför matchen

Denna match kommer avgöra om det är Sverige eller Ryssland som kommer ta tre poäng i den grupp som lagen hamnat i. Just nu har Sverige endast spelat en match i UEFA Nations League. Då mot Turkiet där man tyvärr förlorade.

Det innebär att Sverige just nu bottnar i den tabellen som även innehåller landslagen från både Turkiet och Ryssland.

Vi tror helt klart att Sverige har goda chanser att vinna. Däremot är en match på bortaplan mot Ryssland en mycket svår uppgift, oavsett vilket landslasg som ställs inför uppgiften.

Det kommer helt klart bli en bra match tror vi. Se därför till att du inte missar den. Utan använd dig av våra tips som finns i här ovanför.

Tips: Lyssna på våra dokumtentärer om fotboll med vår podcast

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Speedybet