Frankrike - Norge via live stream
NYHETER

Se hur du gör för att titta på Frankrike - Norge via live stream.

Streama Frankrike – Norge live

För att streama Frankrike – Norge live på internet behöver du ha ett konto på CMore, då det är den tjänst som sitter på rättigheterna att visa matcherna från mästerskapet live. Skapa ditt konto och välj ett abonnemang där du kan se dam-VM i fotboll.

Matcherna visas i HD-kvalitet och med bra bild, och det går att titta från valfri plattform. Ratta in sändningen från mobil, surfplatta eller dator och njut av att titta på Norge – Frankrike direktsänt.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ett konto och välj ett sportabonnemang som låser upp matchen
  • 3. Titta på Frankrike - Norge live (avspark 21:00 onsdag 12 juni)

Titta på Frankrike – Norge på TV

Det går även att välja att kolla på Frankrike – Norge på TV. Matchen sänds på TV4, och har du den kanalen i ditt utbud kan du således titta på matchen direkt ifrån din TV.

Matchen spelas i Nice och TV4:s studio är på plats för att se och följa matchen live.

Om det är så att du saknar kanalen som sänder matchen (TV4) men ändå vill titta på Frankrike – Norge på di TV-skärm, kan du faktiskt lösa det.

Det går att koppla din Frankrike – Norge live stream från valfri enhet till TV, för att kolla live på TV trots att du alltså saknar kanalen där matchen sänds.

Nr Lag

 

S V O F GM IM MS P
1  Frankrike 1 1 0 0 4 0 +4 3
2 Norge 1 1 0 0 3 0 +3 3
3 Nigeria 1 0 0 1 0 3 -3 0
4 Sydkorea 1 0 0 1 0 4 -4 0

Inför matchen

Detta är en slags tidig gruppfinal i Grupp A. Frankrike kommer från att ha besegrat Sydkorea med 4-0 i premiären, medan Norge slog Nigeria med 3-0 i sin premiär. Vinnaren av den här matchen vinner förmodligen gruppen.

Frankrike gäller som ganska stora favoriter, dels på grund av att man har hemmaplan och dels på grund av att man har en starkare trupp.

Norge är utan sin storstjärna Ada Hegerberg, som valt att inte spela i landslaget.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se