real madrid champions league
NYHETER

Att öka spänningen i matcher från Champions League är vanligt. Därför samlas många spelare för att spela på odds online.

En viktig faktor som kan påverka ditt val av odds, eller bettingsida är vilka odds som erbjuds. Är de höga, eller är de låga?

Ja, att ta redan på vilka bettingsidor som har de allra bästa oddsen på nätet gör man genom en oddsjämförelse. Detta har vi gjort, och skapat en sida där du kan läsa mer om vilka betting sidor med bäst odds & jämförelse.

Där kan du läsa om att bet365 är en av de sajter som har bästa oddsen och spelen. Inte minst när de erbjuder dig att spela med ett liveodds-erbjudande. Just detta kan du använda hos bet365 i skrivande stund. Läs gärna mer om erbjudandet nedanför.

Riskfritt spel hos bet365

Under en av matcherna i Champions League så kommer du att kunna spela på ett riskfritt odds. Detta odds kommer du inte att behöva betala för, utan kan du gratis spela för. Skulle du vinna på din spelkupong så kommer en vinst att betalas ut.

Skulle ditt speltips inte gå in så har du heller inte förlorat en enda krona på att spela hos bet365.

För att använda dig av detta erbjudande under Champions League så behöver du först och främst vara medlem inne hos din bookmaker. Sedan behöver du även ha lagt ett tidigare bet på matchen mellan Real Madrid – Napoli.

Helt enkelt; lägger du ett spel inför matchen mellan Real Madrid – Napoli. Då kommer du att kunna spela på ett liveodds helt riskfritt. Perfekt för dig som känner dig säker på hur matchen i Champions League kommer att sluta.

-> Till bet365

Fler erbjudanden på odds

Det gäller att du håller ögonen öppna för erbjudanden som kan finnas för sport och betting. De flesta sajter brukar erbjuda sina spelare en odds bonus vid registrering. Detta är ett erbjudande som är väldigt vanligt, och ger alla spelare chansen att spela med extra bonuspengar.

Det finns naturligtvis många andra erbjudanen som du kan ta del av bland flera olika bettingsidor online.

Vi har precis beskrivit hur ett riskfritt spel går till, men visste du att det är finns boostade odds? Det handlar då om de odds som har höjt för att blir ännu bättre inför stora matcher som intresserar oss svenskar.

Kreativiten bland de många bettingsidorna är stor, men se till att du är införstådd med vilka erbjudanden som gäller just dig. Det är alltid det bästa du kan göra innan du går vidare och spelar på odds med kampanjerbjudanden.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP restruktioner anpassas - Behöver pengar på kontot - 18+