Ronaldinho i PSG.
NYHETER

Ronaldinho har lagt av med fotbollen. Här är en sammanställning av vad hans gamla lagkamrater har att säga om honom.

”Tränade bara en dag i veckan”

”Ronaldinho tränade bara en dag i veckan. Han syntes inte till på träningen under veckorna, utan dök bara upp på fredagen för att vara redo inför matchen på lördagen. Spelare med fantastisk talang som Ronaldinho är ofta lite galna. Varje morgon kom han in med solglasögon. Han bytte om och gick rakt till massagesängen för att sova.”
    – Jerome Leroy, lagkamrat från tiden i PSG

”Jag spelade emot honom när han först kom till Europa för att spela för Paris Saint-Germain, 2001. Redan då kunde du se att han en dag skulle bli den bäste spelaren i världen. Han har otrolig skicklighet och så många trick i sin repertoar.”
    – Laurent Blanc, som mötte PSG när han spelade i Manchester United

”Ronaldinho var, när jag spelade i Paris Saint-Germain, den största naturbegåvningen jag sett. Han var otrolig. Hans teknik, hans medfödda förmåga att dominera bollen och tricksen han gjorde var omöjliga. Vi försökte i timmar att göra vad han gjorde men vi lyckades aldrig.”
    – Mikel Arteta, lagkamrat från PSG

”En dag kommer han få bollen att prata”

”När jag var i Barcelona var han på toppen av sin karriär. Helt fantastisk, sakerna han kunde göra med bollen, och även hans passningsspel, var fantastiskt.”
    – Henrik Larsson, lagkamrat från tiden i Barcelona

”Ronaldinho verkar redo för varje situation och desto större match, desto bättre hanterar han det. Han är en fantastisk spelare. När du spelar med honom och ser vad han gör med bollen; det finns ingenting som överraskar mig längre. En dag kommer han säkert få bollen att prata.”
    – Eidur Gudjohnsen, lagkamrat från Barcelona

”Ronaldinho var fenomenal. Vi spelade tillsammans i Milan, men han var inte på sin topp då. Men jag älskade ändå att spela med honom och han sprang omkring med sitt hår överallt, när han dribblade med fart. Och när han ville fick han motståndarna att se ut som barn omkring honom.”
    – "The Lion", lagkamrat från Milan

”Ronaldinho är den mest begåvade spelaren jag någonsin har tränat. Ronaldinho var också den med sämst disciplin, eftersom han då inte kände för att spela fotboll. Men hans kvalitet och teknik var fantastisk.”
    – Massimiliano Allegri, tränare från tiden i Milan

”Ronaldinho lärde mig att alltid spela fotboll med ett leende”

”Jag lärde mig mycket av Ronaldinho och Robinho. Fotboll är en taktisk sport och du måste ibland vara seriös. Men de lärde mig att alltid göra det med ett leende och att ha roligt. Jag har spenderat timmar med att titta på deras klipp på Youtube.”
    – Eden Hazard, spelare i Chelsea

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se