NYHETER

Kolla in erbjudandet som kan ge dig ett riskfritt bet på Sverige - England i U21 EM. Vi rekommenderar en ny spelsajt full av överraskningar!

Det är ingen överraskning att flera bettingsidor slänger ur sig kampanjer inför U21 EM i Polen. Sverige är ett lag som många kommer att följa i tuneringen. Det innebär även att det är många som är intresserade av att spela på betting.

Det är just på betting som du kan hitta flera sjysta erbjudanden som du kan använda. En av alla kampanjer som finns att spela med hittar vi hos Betser.

Där kommer du som spelare att kunna hämta ett riskfritt spel på Sverige. Det är ett erbjudande som är väldigt smart att använda sig av. Det ger dig nämligen en chans att vinna pengar på en match, samtidigt som du inte kan förlora något på ditt bet.

betting på u21 em sverige england

Betta på U21 mellan Sverige - England

Detta erbjudande kommer att gå till på ett vis som vi tidigare har sett på nätet. Ett riskfritt spel innebär helt enkelt att du spelar på odds som du inte kan förlora med.

Genom att lägga ett singelspel på att Sverige ska besegra England i deras premiärmatch hos Betser, så kommer du att spela utan risk att förlora pengar.

Så, vad behöver du göra för att kunna använda dig av detta erbjudande?

Jo, först och främst så behöver du gå vidare till Betser. Väl där kan du skapa ett spelkonto som gör dig till medlem inne hos bettingsajten. Självklart så behöver du vara medlem för att kunna spela med detta erbjudande.

Sedan följer du bara de enkla steg som vi radar upp här nedanför.

  • Gå in till Betsers kampanjer
  • Hitta kampanjen för U21 EM
  • Satsa ett singelspel på att Sverige vinner mot England
  • Förlorar Sverige så kommer du få ett free bet upp till 25€

tippa sverige

Sverige matcher!

Detta är inte den enda matchen, och inte det enda erbjudandet som vim kommer se från U21 EM 2017. Det finns gott om matcher som det svenska landslaget ska spela. Det innebär att vi som spelare kommer få många ögonblick där vi mkan vinna pengar på betting. Speciellt om vi använder oss av sjysta kampanjer som den hos Betser.

För att se matchprogram, guide & streams från U21 EM 2017, så kan du klicka dig vidare på länken. Där får du massor av information om vad du har att vänta under U21 EM.

Vi tror helt klart att du har mycket att vinna på att spela på betting under U21. Det kommer regna erbjudanden som du kan använda. Har du även en förmåga att kunna förutse matcher så kommer du att kunna belönas ordentligt.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se