Brassestjärnorna radar upp sig.
NYHETER

Premiär för Sportals nya podcast, Joga Bonito Fotbollspodd! Lyssna direkt här!

Efter två kortare poddavsnitt, på femton minuter, under VM har Sportal.se nu tagit beslutet att släppa en fotbollspodd, vilken får namnet ”Joga Bonito Fotbollspodd”. Där går vi igenom allt aktuellt från fotbollsvärlden, från de europeiska toppligorna till Allsvenskan.

Vi kommer att lägga upp ett avsnitt i veckan, och i det första har vi stort fokus på våra svenska landslagsspelare som bytt klubb. Var Roma och Bayer Leverkusen bra karriärsval för Robin Olsen respektive Isaac Kiese Thelin, och vad händer egentligen med Emil Forsberg? Vi snackar givetvis även upp säsongen i de europeiska toppligorna, och tippar ligavinnare i de fem stora ligorna.

Från vecka till vecka kommer samtalsämnena att skifta en aning men alltid gälla vad som är aktuellt, och alltifrån europeisk toppfotboll till Allsvenskan kommer att beröras.

Joga Bonito Fotbollspodd Sportal kan du lyssna på på Soundcloud, där alla avsnitt kommer att läggas upp. Vi kommer även att uppdatera er här på Sportal.se kring nya publikationer.

Det går också bra att lyssna direkt här ifrån artikeln!

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.