NYHETER

Paul Pogba som nu ryktas vara på väg till Real Madrid menar att han har blivit kritiserad på ett orättvist sätt i Manchester United.

År 2016 var året Paul Pogba anlände till Manchester United och har sedan dess har blivit konstant kritiserad för att ha ett negativt kroppsspråk och att enträget ha fokuserat för mycket på sin hårfrilla. Nästan så pass att han är egenkär menar dem. Nu menar Pogba att allt detta är rent skitsnack och har inget med hans fotboll att göra.

”Kroppsspråk, hårfrillor, alla dessa saker är bara prat… Sen jag var ett barn har jag alltid spelat såhär. Dessa saker är inget problem när vi vinner, men när vi förlorar eller presterar dåligt, först då är det ett problem”.

26-åringen vann VM-2018 med Frankrike och bevisade därigenom att han lever upp till hans prislapp ute på överföringsfönster-marknaden. Fransmannen spelade en nyckelroll i senaste världsmästerskapet och tror därför att hans insats där ger prov hans prestationer.

Pogba tror priset Manchester United köpte tillbaka honom för (105 miljoner pund) satte orealistiska förväntningar på han. Vid den tiden (år 2016) sattes ett nytt rekord för att vara den dyraste värvningen någonsin. År 2017 slog Neymar dos Santos Junior det rekordet

Utöver världsmästerskapet har också Paul Pogba varit en av de bästa central mittfältarna i hela Premier League. Fransmannen kan både anfalla och försvara och är känd för sin ”box-till-box”-stil. Senaste säsongen han spelade i Premier League stod mittfältaren för 13 mål och 9 assists på 34 spelade matcher. Fråga vem du vill, men om du frågar mig skulle jag säga att det där är pampiga siffror för att vara en central mittfältare. Dock har 26-åringen problem med att försvara, och skulle därmed kunna klassificeras som en central mittfältare av offensiv karaktär.

Paul Pogba ryktas dessutom vara på väg till Real Madrid, som verkligen inte har något problem med hans hårfrilla eller kroppsspråk. Real Madrid har nyligen haft en skakig säsong och behöver nu ställa om så mycket som möjligt. Pogba skulle varit perfekt för dem.

Personligen tycker jag att klaga på hårfrillor och kroppsspråk är ett bristfälligt sätt att mäta prestation på. Jag tycker dessa saker är intetsägande. Vad som däremot inte är intetsägande är en spelares titlar och statistik. Har spelaren ”bra siffror” tycker jag att det säger en hel del om hur bra han egentligen och kan på så vis bli en måttstock för hans prestation. Jag kan inget annat än att instämma med Paul Pogba som jag tycker har helt rätt.

Ta reda på hur du kan streama Premier League genom denna länk: 

Streama Premier League

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se