NYHETER

Den tillfällige tränaren Ole Gunnar Solskjaer har imponerat sedan hans ankomst till Manchester United. Nu återstår enbart frågan om han får stanna. 

 

Nu har nio matcher spelats och förvånansvärt spelar Manchester United mycket bättre än vad de gjorde under ”tråkiga” Jose Mourinho. Nytt hopp, det är vad jag tror spelarna fick.

Till min förvåning, och nyfikenhet, satt jag och sökte runt på Ole, kollade på hans första intervju vars ord gjorde att jag insåg vilken insiktsfull tränare han verkligen är. Med vidöppna ögon, och ett ödmjukt manér säger norrmannen följande:

”Vi har ett fantastiskt lag, det är unga spelare, och de har kvalité. Jag har lite koll på de andra lagen, men det handlar inte om motståndarna, det handlar om oss, det handlar om Manchester United. Vi vill se vad spelarna kan göra. Spelarna ska kunna uttrycka sig (på plan) och först när vi vet vad vi är kapabla till kan vi börja fokusera på motståndarna självklart”.

Att ge alla en chans från start i tider av kris för Manchester United är modigt måste jag säga.

Man menar att Ole Gunnar Solskjaer spelar ”The United Way” likt det Sir Alex Ferguson spelade under sin tid som tränare hos Manchester United. Den har visat sig fungera och verka passa spelarnas preferenser.

Naturligtvis har tanken om att låta Ole bli en permanent tränare uppkommit. Efter den briljanta insatsen tror jag det blir svårt att hitta någon som uppfyller både fansens och spelarnas önskningar i en tid då de bästa tränarna är paxade.

Det återstår att se om Ole Gunnar Solskjaer får vara kvar i Manchester United, och bygger självfallet på förtroende. Kan man lita på Ole Gunnar Solskjaer eller en tränare som har åratal av erfarenhet som tränare? Det är frågan som behöver svaras härnäst.

 

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se