NYHETER

Arsenal färdas till Napoli för att avsluta detta! Första mötet på Emiratets slutade med 2-0 till Arsenal. Vad kommer matchen att sluta upp som ikväll? 

Trolig laguppställning, Napoli

Meret

Malcuit – Maksimovic – Koulibaly – Rui

CAllejon – Allan – Ruiz – Zielinski

Insigne – Milik

Trolig laguppställning, Napoli

Cech

Sokratis – Koscielny – Monreal

Maitland Niles – Xhaka – Guendouzi – Kolasinac

Ramsey – Mikhitaryan

Lacazette

Arsenal visade vägen

Arsenal visade vart skåpet skulle stå i senaste mötet på hemmaplan. Matchen slutade med en välförtjänt 2–0 vinst till Arsenal.

Nu väntar det andra mötet på San Paolo stadion och Arsenal tvingas spela defensivt för att inte ge Napoli några tomrum att andas i.

Mesut Özil och Aubameyang är viktiga nyckelspelare som Unai Emery helst inte vill ska skadas nu i tider av kris då kampen om Champions League plats fortsätter.

Napoli bjöd på en undermålig insats på Emirates i senaste mötet. Det var svaga avlsut och halvhjärtade försök på boll. Napoli tvingas spela mer aggressivt och framförallt svagt då Arsenal hade totalt övertag.  

Speltips

Arsenal har upprepade gånger visat att de är sämre på bortaplan. PÅ hemmaplan spelar den engelska sidan som mästare men på bortaplan är de mycket sämre. Kan det ha med att de spelar nervöst på främmande territorium? Vem vet.

Napoli kommer utnyttja Arsenal bristfälliga insatser på bortaplan genom att pressa högt upp på plan, och kommer även vara desperata på varje boll.

Napoli kommer tvinga ut Arsenal tillräcket. Arsenal måste vara tuffa och pressa tillbaks för att visa att de inte är några att handskas med. Att skrämma tillbaka motståndarna är smart. Precis som Tottenham gjorde i gårdagens match mot Manchester City.

Båda lagen kommer att försöka dominera i bollinnehav, och helt ärligt torr jag att Arsenal är mer kapabla att lyckas med det.

Vi tror att matchen slutar upp som oavgjord till oddset 4.20 på  Bet365

  • Tips:  Oavgjort
  • Odds: 4.20 på Bet365 (odds från kl.16:17, 18/4-2019)
  • Match: Napoli–Arsenal, Europa League
  • Datum & tid: 18/4-2019
  • Arena: San Paolo Stadion

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se