NYHETER

Kylian Mbappé har framröstats till att bli årets Golden Boy.

Kylian Mbappé, 19, har gjort ett mycket starkt år, och belönas nu för sina fina insatser genom att utses till årets ”Golden Boy”.

Golden Boy är priset som tilldelas Europas bäste spelare under 21 år. Det infördes av den italienska tidningen Tuttosport 2003, och vinnaren är den som varit bäst under pågående kalenderår, alltså inte en höst-vår-säsong. Ifjol vann Renato Sanches, och genom åren har spelare som Wayne Rooney och Lionel Messi vunnit priset.

I lördags skrev vi om att de tre finalisterna – Kylian Mbappé, Ousmane Dembélé och Gabriel Jesús – utsetts, och efter att tidningar runtom i Europa sagt sitt, är alltså vinnaren framröstad. Kylian Mbappé är årets Golden Boy.

Anfallaren Kylian Mbappé presenterade sig för fotbollsvärlden under föregående säsong, när han var en starkt bidragande orsak till att Monaco vann Ligue 1 och nådde semifinal i Champions League.

I somras tog han flyttlasset till ligakonkurrenten PSG, i en affär värd 1,7 miljarder. Detta gjorde honom till tidernas näst dyraste fotbollsspelare, efter Neymar som även han gick till PSG tidigare samma sommar.

Kylian Mbappé har gjort 6 matcher och 2 mål under nuvarande säsong.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se