NYHETER

Behöver du speltips inför matcherna i Europa League-kvalet för BK Häcken och AIK? Eller vill du kunna live streama matcherna? Klicka in och hitta svar!

Shamrock Rovers - AIK

  • Datum: Den 12 juli, kl. 20:05
  • Speltips: AIK vinner (Odds = 1.72)
  • Live stream: bet365 (IP-restiktioner kan gälla)

Den match som kanske allra flest svenskar kommer se via live stream är Shamrock Rovers – AIK. Denna match kommer att sändas inne hos både bet365 och EurosportPlayer.

Det är bra om du kollar upp om du befinner dig på en plats där bet365 kommer att sända matchen för alla aktiva spelare. Vilket innebär att du spelat på odds under de senaste 24 timmarna, eller har 50 kr på ditt konto.

När det kommer till ett speltips inför Shamrock Rovers – AIK så tror vi på en vinst för AIK. De toppar just nu tabellen i Allsvenskan, och har goda chanser i dagens läge att ta sig hela vägen till SM-guld.

Självklart står Europa League kvalet mycket högt på AIKs prioriteringslista. Därför tror vi inte att de kommer spara på krutet alls inför den första matchen mot Shamrock Rovers. Självklart vill man likt Malmö FF få ett bra utgångsläge till returmatchen på hemmaplan. Vilket leder till att man kanske kan vila en spelare eller två.

Det går även att streama Europa League inne hos EurosportPlayer. 

FK Liepaja – BK Häcken

  • Datum: Den 12 juli, kl. 18:00
  • Speltips: BK Häcken vinner (Odds = 1.90)
  • Live stream: bet365 (IP-restiktioner kan gälla)

För göteborgslaget BK Häcken väntar istället en match mot FK Liepaja från Lettland. Även i denna match så är det svenska laget favoriter till att vinna matchen. Vilket framgår bland de odds som erbjuds från bet365.

BK Häcken har endast 1.90 i odds att vinna på bortaplan. Detta är något som vi även kommer spela på. BK Häcken är ett lag som verkar hittat formen i Allsvenskan hyfsat bra. Sedan är fotbollen i Sverige några levels högre än vad den är i lettiska ligan.

Skulle du befinna dig utom Sveriges gränser så kommer det vara möjligt att streama Liepaja – Häcken i Europa League kvalet hos bet365. Det innebär att du kan använda samma sig för att både spela och streama FK Liepaja – BK Häcken.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.5

100% upp till 1000KR + 50 Freespins

4. CoolBet

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Sätt in 100 kr - Få 600 kr

5. 888 Sport
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se