NYHETER

Allt inför Irland - Danmark i Nations League på lördag.

Streama Irland – Danmark live

Vill du streama Irland – Danmark live? För att titta på matchen via live stream behöver du ett konto på CMore, då det är den tjänst som visar matchen online.

Skaffa ett konto på CMore, ta fram denna match och titta på Irland – Danmark direkt från dator/laptop, mobil/smartphone, surfplatta/iPad eller annan eventuell plattform.

Du kan se din Irland – Danmark live stream från klockan 20:45, då det är avsparkstiden för matchen.

  • Match: Irland - Danmark, Division B i Nations League (grupp 4)
  • Datum & tid: Lördag den 13 oktober, 20:45
  • Arena: Aviva Stadium
  • Stream: CMore

Titta på Irland – Danmark på TV

Föredrar du istället att se Irland – Danmark på TV? Då behöver du TV-kanalen C More Live, då det är den TV-kanal som visar matchen direkt.

Trolig laguppställning, Irland

Randolph
Christie - Duffy - Clark - Ward
O'Dowda - Hendrick - Arter - Hourihane - McClean
Long

Skador: Shane Long (tveksam)
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, Danmark

Schmeichel
Dalsgaad - Jörgensen - Kjaer - Larsen
Schöne - Christensen - Delaney
Poulsen - Braithwaite - Sisto

Skador: Christian Eriksen (utanför truppen)
Avstängningar

Christian Eriksen missar matchen

Irland inlett sitt Nations League-äventyr på sämsta möjliga sätt. Laget förlorade mot rivalen Wales med hela 4-1, och är tvungna att göra en bra prestation mot Danmark på lördag.

Danmark däremot, fick med sig ett bra resultat i sin första match i denna nya tävling. Trots en massor av stridigheter mellan spelare och förbund – vilket slutade i att futsalspelare fick lira träningsmatchen mot Slovakien – kunde Danmark gå och besegra Wales med 2-0.

Nu möts alltså gruppledaren och gruppjumbon, i en förhållandevis betydelsefull match på Aviva Stadium.

Danmark kommer till matchen utan Christian Eriksen, som haft skadeproblem den senaste tiden. Det är naturligtvis ett stort avbräck, men trots det har man ett mer stjärntätt lag att tillgå än Irland. Eller vad sägs om Celta Vigos Pione Sisto, Dortmunds Thomas Delaney eller Leipzigs Pione Sisto?

Speltips

Vi tror på dansk seger i matchen. Irland har sannerligen inte övertygat på sistone, medan Danmark kommer från en mycket stark insats senast. Visserligen en relativt öppen match, men förutom att Danmark är mer formstarka har man större kvalitet i sin trupp.

Vi spelar den raka 2:an på Bet365, vilket vi gör till oddset 2.50 gånger pengarna.

  • Tips: Danmark vinner
  • Odds: 2.50 på Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
3. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

4. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

5. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

6. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se