Marcus Danielson startar ikväll.
NYHETER

Sverige spelar sin första match i januariturnén 2020. Fem debutanter tar plats i startelvan.

Det har blivit dags för Sveriges första landskamp år 2020. Detta när Sverige ställs mot Moldavien i Qatar, under den årliga januariturnén.

Precis som alltid består januariturnén av spelare som huserar i ligor med uppehåll, och därför är det främst spelare från Allsvenskan som blivit uttagna. Även Joel Andersson och Jordan Larsson är uttagna, som spelar i danska respektive ryska ligan. Dessutom fann Janne Andersson plats för Pontus Dahlberg, för närvarande tredjemålvakt i Watford, och klubblöse Martin Olsson.

Startelvan är redan offentlig, och Janne har varit tydlig med att han kommer att mönstra två olika elvor i dessa matcher. Han var lika tydlig med att ingen av elvorna ska ses som en ”förstaelva”, utan att han har blandat spelarna väl.

Fem debutanter i startelvan

I kvällens startelva ser vi först och främst målvakten Pontus Dahlberg, som lär knacka på dörren till det riktiga A-landslaget. Backlinjen består av tvillingarna Joel och Adam Andersson på varsin ytterbacksposition, med Anel Ahmedhodzic och Marcus Danielson centralt. Danielson är en annan spelare som ligger nära det riktiga landslaget, och han får äran att vara lagkapten idag.

På mittfältet ser vi från höger till vänster Daleho Irandust, Darijan Bojanic, Gustav Berggren och Jesper Karlsson, där de tre sistnämnda gör sin första landskamp. Intressant blir framförallt att hålla ögonen på Darijan Bojanic, som gjorde stor succé i Hammarby förra säsongen.

Kvällens anfallspar är Jordan Larsson och Dino Islamovic. Larsson var med på januariturnén för två år sedan, medan Islamovic aldrig spelat någon A-landskamp. Larsson sägs också vara en av spelarna som ligger nära att komma med i EM-truppen, men det ska mycket till för att han ska ta sig förbi minst en av John Guidetti och Sebastian Andersson – eller kanske krävs det att passera båda – i hackordningen.

Motståndaren Moldavien har en något mer meriterad och äldre trupp, men trots allt inte sitt bästa landslag.

Matchen har avspark 18:00 under torsdagskvällen. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Sverige – Moldavien live.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se