NYHETER

Tränarbyte och såld lagkapten, kan Göteborg komma till rätta efter några intensiva dagar? Se matchen mellan IFK Göteborg - Örebro SK via live stream.

En ny tränare för IFK Göteborg kanske är vad som krävs för att få igång laget. Lennartsson fick lämna sin post och ersattes av Alf Westerberg. En nytändning som kanske är precis vad laget behöver. Örebro står för motståndet och hur du följer matchen via live stream hjälper vi dig med.

Se hela Allsvenskan via live stream , vi hjälper dig att komma igång. Matchen mellan IFK Göteborg – Örebro SK är bara en av många matcher som går att följa via live stream . Att komma igång med en live stream är väldigt enkelt och går snabbt. Läs mer för att ta reda på hur du går tillväga.

  • Matchstart: Söndag 23 juli kl. 17.30
  • Spelplats: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

Se när IFK Göteborg möter Örebro SK via live stream

Det kommer att bli en spännande match och för Göteborg är detta en match som betyder mer än tre poäng. Pressen från media och supportrar är stor och de har mycket att bevisa. Det kommer att bli en spännande match att följa via live stream.

Till Allsvenskan är det Cmore som äger rättigheterna och är en av alla bra sidor med fotbollstreams. De sänder samtliga matcher via live stream under hela säsongen och vanligtvis något som kostar pengar för tittarna. Men redbet har en kampanj där man kan ta del av Allsvenskan via live stream .

Skapa ett konto hos redbet, gör en insättning och lägg sedan ett spel. Det kommer resultera i att du får en kod skickad till mail. Den använder du sedan på Cmore för att få en hel månad av Cmore sport. Då kan du följa IFK Göteborg – Örebro SK via live stream helt utan kostnad.

En anledning till att man bör välja live stream före ett dyrt kanalpaket på teven är för att man får tillgång till hela utbudet via live stream. Du kan dessutom kolla på flera olika enheter och är alltså inte bunden till en tv för att streama sport online. Det går precis lika bra att följa fotbollsstreams via mobiltelefonen eller surfplattan.

Spelare i Göteborg står på rad

Betting på IFK Göteborg – Örebro SK

IFK Göteborg har spelat en hel del oavgjorda matcher på hemmaplan. Och de är faktiskt obesegrade på hemmaplan. Men på sex matcher har fem slutat lika och de har inte riktigt kunna få till det lilla extra för att lyckas ta tre poäng.

Matchodds

  • IFK Göteborg: 1.70
  • Oavgjort: 4.00
  • Örebro SK: 4.33

Även om oddsen är till en så stor fördel mot IFK Göteborg tror vi på sportal att ett oavgjort resultat är fullt möjligt. Även om de har bytt tränare och ändrat om lite i truppen är det svårt att bryta en trend på bara en vecka. Därför har vi valt att göra en liten chansning och spelat på att matchen slutar oavgjort. Oddsen är hämtade från bet365 som alltid erbjuder massvis av odds på Allsvenskan.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se