NYHETER

Ett viktigt möte i Allsvenskan för båda lagen som härjar i bottenskiktet. Vi hjälper dig att se Halmstad - Sundsvall via live stream .

Som vanligt en sommarhelg är det dags för sex Allsvenska matcher. Matchen mellan Halmstad – Sundsvall går precis som alla andra att följa via live stream. Hur du går tillväga för att hitta en bra live stream till matchen kan du läsa i vår artikel.

Efterfrågan på en live stream till som är laglig och på Allsvenskan är stor. Halmstad BK – GIF Sundsvall är en match som absolut är sevärd att följa via live stream. Framförallt när man kan få tillgång till Allsvenskan .

Halmstad BK firar ett mål i Allsvenskan

  • Matchstart: 22 juli kl. 16.00
  • Spelplats: Örjans Vall, Halmstad
  • Visas på: Cmore sport

Följ Halmstad – Sundsvall via live stream

Båda lagen har haft en tuff säsong och ligger på plats 13 respektive 14 i tabellen. Halmstad ligger tredje sist och måste upp en placering för att hamna på säker mark. En viktig match för båda lagen minst sagt. För att följa den via live stream krävs det först och främst att vi reder ut vilka som sänder matchen.

Rättigheterna för att visa Allsvenskan i Sverige äger Cmore. Vanligtvis kostar det en summa varje månad för att få tillgång till att se Allsvenskan via live stream. Men med ett erbjudande via redbet kan man få tillgång till hela Cmores utbud att streama sport online  .

För att ta del av erbjudandet måste man först skapa ett konto hos redbet. Sedan ta del av kampanjen vilket innebär att man behöver göra en insättning. Det sista steget är att lägga ett spel för att sen få en kod skickad till mailen. Den koden används sedan på Cmore för att få en hel månad möjlighet att streama fotboll i HD.

En månad live stream på Allsvenskan helt enkelt. Ett erbjudande som verkligen inte bör missas. Dessutom kan man använda sin insättning till att spela på Allsvenskan.

Spelare i Halmstad deppar efter förlust

Matcher i Allsvenskan 22-23 juli 2017

Det kommer vara en hel del matcher som är lite extra spännande att följa. Östersund kommer tillbaka i spel i Allsvenskan efter vinsten mot Galatasaray i Europa League. Blir spännande och se om de har energin att prestera lika bra i Sverige som utomlands.

IFK Göteborg genomgick ett tränarbyte under veckan. Lennartsson fick lämna sin post och ersattes av Alf Westerberg. Hans första åtgärd som huvudtränare blev att sälja lagkaptenen Mattias Bjärsmyr. Blir spännande att se ifall han kan få igång ett otroligt svagt IFK Göteborg.

Lördag 22 juli

Halmstad BK – GIF Sundsvall

Malmö FF – Jönköpings Södra

IK Sirius – BK Häcken

Söndag 23 juli

Djurgårdens IF – Östersunds FK

IFK Göteborg – Örebro SK

Kalmar FF – AFC Eskilstuna

Det är en hel del matcher att se fram emot och kanske får vi se Eskilstuna ta klubbens andra vinst i Allsvenskan i klubbens historia.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se