NYHETER

Östersund ska försöka försvara sin ledning på bortaplan mot Galatasaray ikväll. Hur du live streamar mötet i Europa League kan du läsa här.

Matchen som vi har gått och väntat på en nästan en veckas tid är äntligen här. Östersund reser till Turkiet för att försvara sin ledning mot Galasataray. Det är mycket som står på spel och ett uttåg för Galasataray kommer ses som ett stort fiasko. Hur du följer matchen från Europa League via live stream hjälper vi dig med.

Östersund har en ledning på 2-0 inför matchen ikväll. Galatasaray jobbar därför från underläge redan innan matchen börjar. Detta kommer bli en av höjdpunkterna i Östersunds fotbollshistoria och bör absolut ses via live stream. Det är enkelt att komma igång med en live stream som håller hög kvalitet med svenska kommentator och bra analyser.

Galatasarayspelare klappar om varandra på planen

  • Matchstart: Idag kl. 19.30
  • Spelplats: Türk Telekom Arena
  • Visas hos: Dplay & Eurosport 1

Se Galatasaray - Östersund via live stream

Det är tyvärr inte att se Galatasaray - Östersund via live stream. Det är Dplay som äger rättigheterna och jämfört med sina konkurrenter är de betydligt billigare. Matchen sänds även på TV och då är det Eurosport 1 som matchen sänds på. Vi rekommenderar dock att man följer matchen via live stream. Anledningen är att det är mycket smidigare, man slipper vara bunden till en TV och man får tillgång till hela utbudet.

För att se Galatasaray - Östersund via live stream måste man alltså ha ett tillhörande sportabonnemang. Det går snabbt att komma igång och funkar sedan att live streama sport online i riktigt hög kvalitet. 

Att se Europa League via live stream är alltså inte möjligt för oss svenskar. Vill man se en laglig stream är det Dplay som gäller i detta fallet. Östersund är inte det enda svenska laget som spelar i Europa League ikväll. AIK möter Zeljeznicar på hemmaplan ikväll och precis som Galatasaray - Östersund går den utmärkt att följa via live stream.

Skulle du eventuellt inte kunna följa matchen via live stream så funkar det utmärkt att följa resultatet via livescore på fotboll.

Spelare i Östersund springer med bollen

Se Europa League via live stream

Det är olika streamingtjänster beroende på vilken match som spelas. För att underlätta för dig kommer vi på sportal alltid uppdatera dig om vilken streamingtjänst som är aktuell för den specifika matchen. Att följa Europa League via live stream lagligt är det vi rekommenderar. Att vända sig till en laglig stream gynnar sporten och de lagen som spelar. 

Därför bör alla som vill följa Europa League via stream följa matcherna via en laglig live stream, även om det inte är . Med en live stream som kostar pengar kan man alltid streama fotboll i HD.

Missa inte att följa AIK - Zeljeznicar via live stream som även dom spelar en avgörande match i Europa League. 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se