NYHETER

Sextondelsfinalerna i Europa League är nu lottade. Se resultatet här!

Spela utan konto hos SpeedyBet!

Kom igång supersnabbt och vinn på nolltid!

Borussia Dortmund - Atalanta

OSG Nice - Lokomotiv Moskva

FC Köpenhamn - Atlético de Madrid

Spartak Moskva - Athletic Bilbao

AEK Aten - Dynamo Kiev

Celtic FC - Zenit St. Petersburg

SSC Napoli - RB Leipzig

Röda Stjärnan Belgrad - CSKA Moskva

Lyon - Villarreal

Real Sociedad - FC Salzburg

FK Partizan - Viktoria Plzen

FC Steaua Bukarest - Lazio

Ludogorets Razgrad - Milan

FC Astana - Sporting Lissabon

Östersund - Arsenal

Marseille - SC Braga


Stormatch för Östersund

Östersunds FK ställs alltså emot engelska jätten Arsenal FC. I mitten av februari tar Östersund emot storklubben, när Norrlands kyla är som grymmast. En vecka senare är det jämtlänningarna som reser till Emirates Stadium, i vad som kommer att bli en oförglömlig upplevelse för klubben och dess fans.

Östersunds gruppmotståndare Athletic Bilbao fick en hyfsad lottning, och ställs emot Kim Källströms gamla klubb Spartak Moskva.

Emil Forsbergs RB Leipzig får det tufft, då de dragits att möta SSC Napoli. Både Leipzig och Napoli spelar i Europa League i kraft av att ha kommit trea i sin Champions League-grupp. Bland andra stormatcher ser vi franska Lyon mot spanska Villarreal.

Svårt även för Köpenhamn

Vi kan konstatera att det andra nordiska laget i Europa League, FC Köpenhamn, fått en tuff lottning. FCK ställs nämligen emot spanska jätten Atlético de Madrid.

AEK Aten, med Jakob Johansson och Astrit Ajdarevic, lottades att möta Dynamo Kiev. Ett motstånd som borde vara överkomligt för Ajdarevic & co.

Mikael Lustigs Celtic kommer att ställas mot ryska Zenit St. Petersburg. Pontus Wernblooms CSKA Moskva drogs emot Röda Stjärnan Belgrad.

Matcherna avgörs i dubbelmöten. Första mötet spelas den 15:e februari, med returen den 22:e februari.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Speedybet