Dynamo Kiev - Malmö FF
NYHETER

Hitta din live stream till Dynamo Kiev - Malmö FF eller se hur du gör för att titta på matchen på TV.

Streama Dynamo Kiev – Malmö FF

Den första omgången av Europa Leagues gruppspel spelas på torsdagen. MFF inleder borta mot ukrainska Dynamo Kiev, på Kievs olympiastadion. Kanske är du en av alla som vill se Dynamo Kiev – Malmö FF via live stream?

Vi gör i alla fall vårt för att visa er hur ni kan streama Dynamo Kiev – Malmö FF. Det är Discovery som har rättigheterna att visa Europa League i Sverige, vilket innebär att sajten du behöver navigera dig till för att titta på matchen är eurosportplayer.se. Där kan du titta på gruppspelsmatchen i Europa League direktsänt.

Hitta på din liveström från vilken plattform du vill – koppla upp dig och se matchen från mobil, dator eller surfplatta.

Skapa ditt konto och beställ ett månadsabonnemang, så får du omedelbar tillgång till att titta på Dynamo Kiev – MFF. Där visas matchen med bra bild, bra ljud och en riktigt skicklig kommentator i form av Niklas Jarelind.

  • 1. Gå in på eurosportplayer.se
  • 2. Skapa ett konto och skaffa ett abonnemang
  • 3. Titta på Dynamo Kiev - Malmö FF via live stream

Läs mer om hur du gör för att titta på Europa League live streams.

Titta på Dynamo Kiev – Malmö FF på TV

Kanalen som sänder Dynamo Kiev – Malmö FF på TV är Kanal 9, och har du den i ditt utbud är det alltså en enkel match att titta på mötet från Kievs olympiastadion.

Ratta in Kanal 9 och se gruppspelsmatchen från Europa League på TV. Sändningen börjar – precis som liveströmmen – redan 18:00, medan avsparkstiden är satt till 18:55. Programledaren i studion är Tommy Åström, som har sällskap av reportern Jonas Dahlquist och den prisbelönte krönikören Simon Bank. Du får dessutom omkring 45 minuters eftersnack vilket pågår fram till 21:30.

Ifall det råkar vara så att du saknar Kanal 9 i ditt utbud, men ändå har lust att titta på matchen på din TV, så presenterar vi lösningen för dig.

Du kan nämligen koppla din Dynamo Kiev – Malmö live stream från den plattform du ser matchen på, direkt till TV. För att göra det behöver du en HDMI-kabel, en Chromecast, Apple TV eller en Samsung TV.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: 18:00 (avspark 18:55)

Ovan kan ni se höjdpunkter från Malmös första playoff-möte till Europa League mot Bnei Yehuda Tel Aviv. Första mötet vanns med 3-0, andra med 1-0.

Inför matchen

Efter otaliga kvalrundor har det blivit dags för Europa League att börja på riktigt, och där AIK, Häcken och Norrköping fallit av på vägen lyckades seedade Malmö ta sig hela vägen genom kvalspelet.

Nu har MFF hamnat i en grupp med Dynamo Kiev, FC Lugano och FC Köpenhamn, vilket får ses som en relativt enkel lottning. Dynamo Kiev är favoriter till att vinna gruppen, där FCK och MFF väntas göra upp om andraplatsen. Och vad kan då bli mer spännande än den sista gruppspelsmatchen på Parken; ett nordiskt derby som också kan vara direkt avgörande för avancemang?

Men en match i taget. Dynamo Kiev kvalade i första hand till Champions League, men efter att ha förlorat dubbelmötet mot Club Brügge i slutskedet av CL-kvalet får man istället nöja sig med Europa League.

Dynamo Kiev spelade precis som Malmö Europa League förra säsongen, och åkte precis som Malmö ut mot Chelsea. Dock i åttondelsfinalen, och med totalt 0-8 istället för med 1-5 som MFF.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se