AIK - Celtic, publik
NYHETER

AIK gör upp med Celtic om att gå till Europa League. Matchen i Glasgow slutade 2-0 till skottarna, och nu ska AIK försöka vända underläget.

Streama AIK – Celtic

Till skillnad från första matchen är det Viaplay som visar matchen denna gång, när lagen möts i playoffreturen på Friends Arena. Det är mycket simpelt och smidigt att kolla på matchen online med hjälp av Viaplay.

Allt du behöver göra för att streama AIK – Celtic är att skaffa ett konto på Viaplay och där välja sportabonnemanget, vilket går på 399 kronor i månaden. Du kan dela kontot med en vän och därigenom bara betala halva kostnaden, i och med att det hår att visa två strömmar samtidigt.

Matchen visas med bra bild och ljud, och huvudkommentatorn till matchen är Niklas Holmgren, som får sällskap av tidigare AIK-spelaren och -ikonen Bojan Djordjic som expert.

Det går att ha igång din AIK – Celtic live stream från valfri plattform. Kolla på matchen från mobil, dator, surfplatta eller genom att koppla sändningen till TV. Mer om det i nästa stycke.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skaffa ett konto och abonnemang
  • 3. Titta på AIK - Celtic FC (start torsdag 29 augusti klockan 19:00)

En annan playoffmatch till Europa League som spelas på torsdagen är den mellan MFF och Bnei Yehuda Tel Aviv. Här kan du läsa om hur du hittar din Bnei Yehuda - Malmö FF live stream.

AIK - Celtic live stream gratis

Det går att se AIK - Celtic gratis på nätet på Bet365. Men för att göra detta krävs det att du befinner dig utanför Sverige, av rättighetsskäl. Så, råkar du vara på semester eller bara bo utomlands är det läge att gå raka vägen in på Bet365 och streama AIK - Celtic!

Titta på AIK – Celtic på TV

Föredrar du att se AIK – Celtic på TV? Aj, då. Det är nämligen ingen svensk TV-kanal som sänder matchen.

Problemet går dock att lösa med hjälp av Viaplay. Om du skaffar ett abonnemang på tjänsten kan du koppla din AIK – Celtic live stream från den enhet du har igång sändningen på till din TV. För att göra detta krävs det att du har tillgång till en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller liknande verktyg.

  • TV-kanal: Ingen
  • Avspark: 19:00

Ovan kan du se höjdpunkter från AIK:s senaste match, då man bortabesegrade Östersund med 3-1 i Allsvenskan.

Inför matchen

Celtic vann mötet på Celtic Park med 2-0, och AIK sitter i en tuff sits inför avgörandet på Friends Arena. Gör Celtic ett mål måste AIK stänka dit fyra, och AIK har knappast gjort sig kända över sin tokoffensiv under de senaste åren. Defensiven däremot är det allt som oftast ordning på, och inte minst på hemmaplan. Kan man stänga igen bakåt är det långtifrån omöjligt att man gör två framåt, och därmed ger sig själva möjligheten att gå till Europa League-slutspel.

Senast AIK nådde slutspel i Europa League var säsongen 2012/2013, då man slog ut CSKA Moskva i playoff efter förlust 0-1 i Ryssland följt av 2-0 på hemmaplan. Vi vågar påstå att CSKA Moskva från 2012 var ett starkare lag än Celtic 2019, och även att AIK har ett starkare lag idag än vad man hade 2012. Alltså är avancemang i högsta grad möjligt!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se