Malmö FF - Wolfsburg live stream
NYHETER

Hitta er live stream till Malmö FF - Wolfsburg.

Streama Malmö FF – Wolfsburg live

För att kunna titta på Malmö – Wolfsburg på nätet behöver du först veta vilket TV-bolag som sitter på rättigheterna att visa matcher från Europa League i Sverige. Vi kan berätta för er att Discovery är bolaget som sänder matcher från denna europeiska klubblagsturnering, och de kommer utöver att visa matchen på någon av sina TV-kanaler (mer om det under nästa rubrik) att sända matchen online på Eurosport Player.

För att få tillgång till sändningarna därifrån behöver du gå in på eurosportplayer.se, skapa ett konto och signera för ett sportabonnemang. Det kostar dig 129 kronor per månad (utan bindningstid), men det kanske det är värt om du vill kunna streama Malmö – Wolfsburg direktsänt. Du kan även live streama fotboll från andra matcher.

Det går att koppla upp din live stream av matchen från vilken enhet du vill. Ladda ned Eurosport Player-appen och titta på sextondelsfinalen från din mobil eller surfplatta, alternativt använd bara webbläsaren på din dator för att se matchen.

Din Malmö – Wolfsburg stram visas med hög bildkvalitet och ljudet är också formidabelt.

  • 1. Gå till viaplay.se
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Malmö FF - Wolfsburg via live stream! (26 februari)

Titta på Malmö – Wolfsburg på TV

Givetvis kommer även Malmö FF – Wolfsburg att sändas på TV. Du hittar matchen på Kanal 9 – där sänder de alltid Europa League-matcher när ett svenskt lag är med. Ratta in kanalen på din TV och titta på sändningen av denna viktiga batalj.

Redan en knapp timme före avspark, 18:00, inleds studion där matchen snackas upp av kunniga experter. Karin Frick är programledare och fördelar skickligt och rättvist ordet mellan Simon Bank och Alexander Axén. Axén gör ett av sina första framträdanden i kanalen, sedan Discovery värvat honom från C More strax efter att de säkrat rättigheterna att visa Allsvenskan.

Klockan 19:00 är det dags för avspark på Stadion, och vilka kommenterar själva matchen återstår att se.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 18:00
  • Avspark: 18:55

Här kan ni se presskonferensen, med Isaac Kiese Thelin och tränare Jon Dahl Tomasson, inför kvällens match.

Inför matchen

Det första sextondelsfinalmötet mellan Wolfsburg och Malmö slutade med tysk seger, men en bra insats från Malmö FF. De första 45 minuterna var mållösa, men domaren hann knappt blåsa igång andra halvlek innan Isaac Kiese Thelin gett Malmö ledningen på straff.

Det dröjde dock bara ett par minuter till dess att Wolfsburg kvitterat, genom Josip Brekalo. Wolfsburg gjorde sedan ytterligare ett mål innan matchen var över, men 2-1 är ett godkänt resultat som bortalag. Enligt statistik är det 50-50 gällande vilket lag som går vidare från ett dubbelmöte där hemmalaget vunnit med 2-1 i första matchen.

Arnor Traustason skadade sig i första matchen, och hans medverkan ikväll är oklar.

Malmö FF - Wolfsburg: Frågor och svar

När spelas Malmö FF - Wolfsburg?

Malmö FF - Wolfsburg spelas torsdag den 27 februari klockan 18:55.

Var spelas Malmö FF - Wolfsburg?

Malmö FF - Wolfsburg spelas på Stadion, i Malmö.

Vem dömer Malmö FF - Wolfsburg?

William Collum, från Skottland, dömer Malmö FF - Wolfsburg.

Vilken TV-kanal visar Malmö FF - Wolfsburg?

Kanal 9 visar Malmö FF - Wolfsburg på TV.

Var kan man live streama Malmö FF - Wolfsburg?

Malmö FF - Wolfsburg kan live streamas hos Eurosport Player.

Är det gratis att live streama Malmö FF - Wolfsburg?

Nej, det är inte gratis att live streama Malmö FF - Wolfsburg.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se