Muamer Tankovic och Alexander Isak
NYHETER

Muamer "Mujo" Tankovic och Alexander Isak väntas starta för Sverige ikväll.

Trolig laguppställning, Sverige

Kristoffer Nordfeldt

Riccardo Gagliolo – Filip Helander – Pontus Jansson – Marcus Danielson

Ken Sema – Kristoffer Olsson – Mattias Svanberg – Muamer Tankovic

Sebastian Andersson – Alexander Isak

Trolig laguppställning, Färöarna

Gunnar Nielsen

Jóannes K. Danielsen – Heini Vatnsdal – Atli Gregersen – Magnus Egilsson – Viljormur Davidsen

Árni Frederiksberg – Brandur H. Olsen – Jóan Símun Edmundsson

Klaemint A. Olsen

Här kan du läsa om hur du gör för att titta på Sverige - Färöarna via live stream.

Dags för de oprövade korten att visa framfötterna

Matchen mot Rumänien i fredags blev en stor succé. Sverige kunde tappa greppet om avancemanget, men även säkra det, medan Rumänien hade allt att förlora. Ödesmatchen slutade med svensk seger, en komfortabel sådan.

Emil Forsberg prickade Marcus Bergs panna framför mål, och Berg satte dit matchens första mål. Det dröjde sedan inte länge innan Robin Quaison kunde avsluta ett svenskt klassanfall till 2-0. Resultatet stod sig och Sverige spelar EM nästa sommar.

Men innan denna samling är avklarad väntar en hemmamatch mot Färöarna. Janne Andersson har sagt att han kommer att ta tillfället i akt att ge bänkspelare chansen, vilket bland annat lär innebära landslagsdebut för Riccardo Gagliolo, Mattias Svanberg och Dejan Kulusevski.

– Det här är ett ypperligt tillfälle för att ta chansen och visa att man ska vara med här i framtiden, sade Janne Andersson på presskonferensen inför matchen.

Spelarna som kliver ut på Friends Arena ikväll kommer att vara fast beslutna att visa sig från sin bästa sida, att "ta chansen" att stärka sina aktier att komma med i EM-truppen. Det är nämligen bara denna match och en samling i mars som återstår vad gäller landslagsspel innan truppen tas ut.

Muamer Tankovic, som är uttagen i Anderssons tredje raka landslagstrupp men som inte fått tid på planen innan, säger att han försöker tona ned betydelsen av matchen för att få ut det mesta av sina kvaliteter.

– Det gäller att göra sin grej, helt enkelt. Man får inte tänka att det här är den enda chansen (att övertyga förbundskaptenen att han ska vara med i EM) man får. För då är det lätt att det går fel, att man vill för mycket och att allt skiter sig, säger vänsteryttern Muamer Tankovic inför matchen.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se