NYHETER

Säsongsbetyg: Målvakter och försvarare

Betygsskala: 1-5.
1: Underkänd
2: Godkänd
3: Bra 
4: Mycket bra 
5: Stefan Rehn- klass

Målvakter
Kenneth Höie – 4: En av Djurgårdens bästa spelare i år. Har stått för flera avgörande och viktiga räddningar men framförallt har han skapat ett lugn i försvaret som inte gått att skåda på flera år.

Hampus Nilsson – 2: Var tydlig andremålvakt när han anlände och har inte haft någon möjlighet att ta en storspelande Höies plats i A-laget. Däremot har han storspelat i många matcher i U21 och visar dagligen upp en fantastisk inställning. Känns som att han är redo för A-laget när chansen kommer.

Snittbetyg: 3 (förra säsongen: 2).

Försvarare
Petter Gustafsson – 1: Har inte fått särskilt mycket speltid i år vilket till stor del beror på att vi har haft bättre ytterbackar än tidigare.

Peter Nymann – 4: Given i startelvan under säsongen. Bidrar mycket i offensiven samtidigt som han förbättrat sin defensiv. Känns egentligen mer som en ytter men är även den bästa högerbacken i laget.

Emil Bergström – 3: Hade liksom hela laget en tung vår men har verkligen jobbat sig in i säsongen och växt som spelare. Som hösten sett ut är han given i startelvan även 2014.

Mattias Östberg – 1: Östberg hade en period då han var en av de bästa i laget och ingjöt mod i sina medspelare med sin uppoffrande spelstil. Tyvärr var denna period alltför kort för att få ett godkänt betyg.

Jesper Arvidsson – 1: Levde tyvärr inte upp till förväntingarna och har fått snålt med speltid. När han väl spelat är det framförallt i försvarsspelet han känts tveksam.

Vytautas Andriuskevicius – 2: Fick hösten på sig att visa vad han gick för och som han tagit vara på möjligheten. Våren blev en svag etta och hösten en stark trea, därav hamnade slutbetyget på en stabil tvåa.

Daniel Amartey – 4: Var emellanåt väldigt bra i våras men det var först när Amartey tog ett steg ner i planen till mittbacksplatsen som han började briljera på riktigt. En av de bästa debutsäsongerna jag sett i Allsvenskan.

Snittbetyg: 2,3 (förra året: 1,8).

Spelade för lite för att betygsättas:
Joel Riddez  
Philip Sparrdal Mantilla 
Daniel Jarl

 I nästa inlägg betygssätter jag mittfältare, anfallare och tränare.

***

Välkommen tillbaka Super-Bo!

 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma