NYHETER

Så tippade jag tabellen inför säsongen

Inför säsongen så tippade jag Allsvenskan enligt följande: 
1. Göteborg
2. Malmö  
3. Elfsborg  
4. Helsingborg  
5. Norrköping  
6. Djurgården  
7. Häcken  
8. AIK  
9. Åtvidaberg
10. Gefle  
11. Kalmar  
12. Syrianska  
13. Halmstad 
14. Öster
15. BP
16. Mjällby

Jag kan konstatera att jag inte lyckades pricka in många rätt, faktiskt inte ett enda lag på exakt rätt placering. Dock var det en hel del lag som hamnade en placering ifrån vad jag tippade: MalmöHelsingborgDjurgården,ÅtvidabergHalmstad och Öster. Att Djurgården är med bland dessa lag får ändå ses som ett plus då det är laget som jag analyserar i första hand och jag kan då också konstatera att jag inte är drabbad av hybris.

Men Allsvenskan är en serie som är svår att förutspå. Praktiskt taget ingen journalist vad jag sett har haft många fler rätt. Flera tippade till exempel Häcken som topp 3, vissa trodde till och med att de skulle ta hem guldet när de till slut hamnade på en tiondeplats.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma