NYHETER

PG - en äkta järnkamin!

Petter Gustafssons tid som spelare i DIF är över. Sedan hans första säsong i djurgårdströjan 2009 har han varit en av mina favoritspelare. Inte för att han utmärker sig särskilt mycket på fotbollsplanen utan för att hans sätt att vara. Oavsett om han varit i startelvan eller utanför truppen har han aldrig gnällt utan bara kämpat på och när han väl fått spela har han ofta visat hur mycket han uppskattar att spela just i Djurgården. En ultimat truppspelare helt enkelt. Nu har väl tyvärr inte Petter det som krävs för att vara med och ta laget till en högre nivå men hans slit på planen och hur han stått upp för skölden i ur och skur kommer alltid att vara ihågkommet, oavsett var vi står inom de närmsta åren. Jag hoppas att han hamnar i en klubb som uppskattar honom, det fötjänar han.

En annan trotjänare som försvinner efter säsongen är Joel Riddez, vars karriär tyvärr på senare tid kantats av skador och det har knappt blivit någon speltid. Nu har väl åren gjort sig tillkänna men det verkar i alla fall som att Joel kommer att stanna kvar i någon roll i föreningen. Något som jag verkligen inte tackar nej till då han har ledaregenskaper utöver det vanliga. 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma