NYHETER

Inte mycket som talar för oss... därför vinner vi?

Det är inte många matcher som vi pappret ska vinna (t ex BP och Syrianska) som vi faktiskt vinner. Däremot när man har noll känsla för en vinst så kommer de titt som tätt - Malmö i våras och nu Helsingborg nyligen. Vi var även en hårsmån från att slå Göteborg två gånger men deras Stahre aka Gnaget- bunkerförsvar höll tätt i två matcher. I sådana matcher verkar det inte spela någon roll var vi ligger i tabellen, vi har ändå en stor chans att vinna och spelar ofta bättre än motståndaren. 

Däremot när vi har klart favoritskap så går det åt andra hållet. De enda förklaringarna jag kan komma på är att våra spelare dels har svårt att hantera press, samt att vi har svårt att föra matcher mot försvarande lag. Inför matchen på torsdag har jag verkligen ingen känsla som talar för att vi kammar hem tre poäng - vårt bortafacit är fullständigt bedrövligt. Kanske är det just därför vi vinner på torsdag, för att det vore så oväntat. 

I vissa lägen i matcherna när vi fyller på med folk och vågar spela ut i anfallsspelet ser vi ut som ett topplag. Problemet är att spelarna oftast behöver 20 chanser för att göra 1 mål och då vinner man inte många matcher om man inte har ett toppklass- försvar, vilket vi inte har i nuläget - vårt försvar har dock gått från att vara uselt i början av säsongen till helt okej vilket ändå får ses som mycket positivt. 

Ska vi undvika bottenstrid och en nervig avslutning på Allsvenskan så är nyckeln att målskyttarna kliver fram - Prijovic, Radetinac, Erton, Jawo eller varför inte Godsway?  

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma