NYHETER

Dåligt, SVT

2-0 mot Eskilsminne satt långt inne och visst blev man lite orolig när bollarna aldrig verkade trilla in. Men strax efter att Eskil fått till sin första farliga målchans en bit in i andra halvlek tryckte Jawo in Djurgårdens ledningsmål. Kort därefter byttes Erton in som satte dit tvåan och segern var bärgad.

En bänkad Erton från start var en ovanlig syn men säkert nyttigt att han får känna att han inte är given. Vår forwardsuppsättning känns väldigt bra nu med tre spelare som har olika egenskaper och samtidigt målsinne, kan bara Haris komma igång ordentligt också så ser offensiven riktigt spännande ut.

***

3011 personer var på plats mellan EIF och DIF, vilket var en fin publiksiffra och också den bästa i omgång 2 av Svenska cupen. Denna typ av matcher är häftiga då det är en riktigt stor händelse för människorna som bor på orten och inte minst för spelarna i det mindre laget som får en chans att visa upp sig - för vissa kan det vara den största matchen i deras karriär.

Det är just denna cupkänsla med ett mindre lag på en liten ort som får chansen att gå samman och ställas mot ett storlag som SVT talat sig varma om att de ska satsa på och förmedla - matchen mellan Eskilsminne och Djurgården hade varit ett ypperligt tillfälle för detta men ingen form av rapportering syntes till, istället fick den som inte tagit sig ner följa matchen via halvdanna liveuppdateringar. Skärpning.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma