NYHETER

Dåligt, SVT


2-0 mot Eskilsminne satt långt inne och visst blev man lite orolig när bollarna aldrig verkade trilla in. Men strax efter att Eskil fått till sin första farliga målchans en bit in i andra halvlek tryckte Jawo in Djurgårdens ledningsmål. Kort därefter byttes Erton in som satte dit tvåan och segern var bärgad.

En bänkad Erton från start var en ovanlig syn men säkert nyttigt att han får känna att han inte är given. Vår forwardsuppsättning känns väldigt bra nu med tre spelare som har olika egenskaper och samtidigt målsinne, kan bara Haris komma igång ordentligt också så ser offensiven riktigt spännande ut.

***

3011 personer var på plats mellan EIF och DIF, vilket var en fin publiksiffra och också den bästa i omgång 2 av Svenska cupen. Denna typ av matcher är häftiga då det är en riktigt stor händelse för människorna som bor på orten och inte minst för spelarna i det mindre laget som får en chans att visa upp sig - för vissa kan det vara den största matchen i deras karriär.

Det är just denna cupkänsla med ett mindre lag på en liten ort som får chansen att gå samman och ställas mot ett storlag som SVT talat sig varma om att de ska satsa på och förmedla - matchen mellan Eskilsminne och Djurgården hade varit ett ypperligt tillfälle för detta men ingen form av rapportering syntes till, istället fick den som inte tagit sig ner följa matchen via halvdanna liveuppdateringar. Skärpning.


1. Gå till RedBet

image - Gå till Redbet

2. Få C More Premium gratis

image - Skapa konto

3. Startadin stream

image - Starta stream

Villkor gäller