NYHETER

Dags för revansch på söndag

0-3- förlusten mot BP är bland det sämsta jag sett. Det påminde en hel del om spelet i våras då vi hela tiden pressade motståndarna utan resultat och de fick spela runt oss - och mot ett lag som BP dessutom - pinsamt är bara förnamnet...

Jag ser verkligen fram emot revansch mot Häcken på söndag, en match som vi bara ska vinna på hemmaplan. Skulle vi förlora den är vi dessvärre med i bottenstriden igen på riktigt, något vi hade kunnat undvika om inte spelarna varit så loja senast.

Sedan BP-matchen har vi fått in två spelare, varav den ena (Radetinac) jag sett spela en hel del och den värvningen känns stabil. En något äldre etablerad spelare som verkar hålla sig skadefri och som har en del lite ovanliga spetsegenskaper för att vara i Allsvenskan (lite som Nymann). Det andra nyförvärvet (Prijovic) vet jag inte mycket om men han har i alla fall goda meriter och som det verkar ett bra målsinne och extremt gott självförtroende vilket aldrig är fel att få in i laget.

Med dessa förstärkningar känns det betydligt tryggare. En skada på Jawo eller Erton hade varit katastrof för vårt offensiva spel tidigare - nu har vi dessutom möjligheten att variera vårt anfallsspel då vi får in två spelartyper som inte riktigt finns i truppen sedan tidigare, vilket vi får hoppas att Högmo kan utnyttja.

Som det varit de senaste åren så är det ingen idé att man blir trygg o tror på en lugn säsong för då händer just det som hände mot BP. En vinst mot Häcken skulle ge andrum och vara otroligt skönt, förlust däremot orkar jag inte ens tänka på.

Jag kommer ge allt för revansch på söndag - jag förutsätter att laget gör detsamma - Kämpa Djurgården!

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma