NYHETER

Dags för revansch på söndag


0-3- förlusten mot BP är bland det sämsta jag sett. Det påminde en hel del om spelet i våras då vi hela tiden pressade motståndarna utan resultat och de fick spela runt oss - och mot ett lag som BP dessutom - pinsamt är bara förnamnet...

Jag ser verkligen fram emot revansch mot Häcken på söndag, en match som vi bara ska vinna på hemmaplan. Skulle vi förlora den är vi dessvärre med i bottenstriden igen på riktigt, något vi hade kunnat undvika om inte spelarna varit så loja senast.

Sedan BP-matchen har vi fått in två spelare, varav den ena (Radetinac) jag sett spela en hel del och den värvningen känns stabil. En något äldre etablerad spelare som verkar hålla sig skadefri och som har en del lite ovanliga spetsegenskaper för att vara i Allsvenskan (lite som Nymann). Det andra nyförvärvet (Prijovic) vet jag inte mycket om men han har i alla fall goda meriter och som det verkar ett bra målsinne och extremt gott självförtroende vilket aldrig är fel att få in i laget.

Med dessa förstärkningar känns det betydligt tryggare. En skada på Jawo eller Erton hade varit katastrof för vårt offensiva spel tidigare - nu har vi dessutom möjligheten att variera vårt anfallsspel då vi får in två spelartyper som inte riktigt finns i truppen sedan tidigare, vilket vi får hoppas att Högmo kan utnyttja.

Som det varit de senaste åren så är det ingen idé att man blir trygg o tror på en lugn säsong för då händer just det som hände mot BP. En vinst mot Häcken skulle ge andrum och vara otroligt skönt, förlust däremot orkar jag inte ens tänka på.

Jag kommer ge allt för revansch på söndag - jag förutsätter att laget gör detsamma - Kämpa Djurgården!


1. Gå till RedBet

image - Gå till Redbet

2. Få C More Premium gratis

image - Skapa konto

3. Startadin stream

image - Starta stream

Villkor gäller