NYHETER

Dagens ord: Kontinuitet

Se fotboll med Unibet

- Du kan bl.a. se: La Liga, Bundesliga och Serie A

1 Besök Unibet
2 Skapa gratis konto
3 se fotboll live

Säsongen 2013 är en av de galnaste säsongerna jag varit om. Från att ha varit urusla och sett ut som ett lag för nedflyttning i våras har vi rest oss något oerhört och känns åtminstone som topp 3 i Allsvenskan för närvarande - kvalitétsmässigt. 

Jawo, Erton, samt många supportrar ropar nu på kontinuitet och så även jag. Får vi hålla truppen så intakt det bara går så har vi ett riktigt slagkraftigt lag inför nästa säsong. Vi ska ju även komma ihåg att "trots" kvalitén i spelet så har vi ett av Allsvenskans yngsta lag. Kan Tibbling, Amartey, Bergström och Godsway ta ytterligare kliv nästa säsong, samtidigt som stommen finns kvar så ser det mycket spännande ut. 

Samtidigt vet man aldrig vad som händer men med vår nuvarande sportsliga ledning har jag väldigt svårt att tro att det ska gå åt helvete, är det någon gång det inte ska göra det så är det nu. 

***

Tränarkarusellen har dragit igång - vem tar över DIF? Lennartsson? Nanne? Jönsson? Hasse Backe? Jag tror och hoppas att Högmo bestämmer och tar in en tränare som har samma spelfilosofi som han själv. 

***

Grattis Höie till platsen i Högmos landslag! Norge e DIF! 

Se fotboll med Unibet

- Du kan bl.a. se: La Liga, Bundesliga och Serie A

1 Besök Unibet
2 Skapa gratis konto
3 se fotboll live

Bästa spelbolagen