NYHETER

Blandade känslor under sista hemmamatchen

En underhållande sista match på Stockholmsarenan den här säsongen mot Gefle slutade 1-1. Djurgården var närmast segern men resultatet var inte direkt ologiskt med tanke på att vi spelat 1-1 mot Gefle de senaste fyra matcherna.

Det var dock något annat än matchen som stod i fokus för kvällen, nämligen att det var sista gången (åtminstone på ett tag) som vi fick se Högmo som huvudtränare för vårt lag på hemmaplan.

På ett sätt känns det fantastiskt att vi fick ha den bästa när vi behövde det som mest men samtidigt känns det vemodigt att vi knappt fick ha honom hos oss en säsong innan han lämnade. Hoppfull som jag är har jag dock en känsla av att han kommer att återvända en dag, han är trots allt inte så gammal för att vara tränare, sen är det ett stort plus att han fortsätter jobba som strategisk rådgivare för föreningen. Jag är rätt övertygad om att han kommer göra allt för att det ska bli så bra som möjligt när han lämnar.

10 matcher till den här säsongen hade inte varit fel men vi får nöja oss med en bortamatch mot Öster. Det blir ett sista tillfälle att verkligen tacka av Högmo och spelarna för den otroliga säsongen vi varit med om.

***

"Tråkiga Gefle" brukar man säga men jag tycker matchen mot dem ikväll var allt annat än tråkig och om man ska prata om tråkiga lag finns det de som förtjänar att höra det betydligt mer 2013. Jag tänker då bland annat på filmande Elfsborg, gnälliga Mjällby och enspåriga Göteborg.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma