NYHETER

Åh, ett sådant härligt lag


Djurgården tog sin femte raka bortaseger ikväll borta mot Kalmar och känslan är att åren av kräftgång och besvikelser är på väg att betalas tillbaka ordentligt. Den glädje som finns i laget för tillfället går nästan att ta på och mycket av framgången ligger nog i Högmos förmåga att bygga lag genom att få varje spelare att känna sig betydelsefull för laget och skapa en god kemi. Men credd ska inte bara gå till Högmo utan också till spelarna själva som tagit tag i det och även de som legat bakom värvningarna. 

Just nu känns det trist att säsongen snart är slut. Man vill bara att det roliga ska fortsätta och jag hoppas att så många som möjligt i truppen, inte minst de ordinarie får vara kvar till nästa säsong så att man får fortsätta att följa många av dessa härliga spelare. Trots att vi spelar på en bra nivå nu så känns laget ungt och med stor potential vilket också är en anledning till att man inte vill att det ska ta slut. Jag är en av dem som kommer bänka mig när första försäsongsmatchen drar igång. 

*** 

Toppstriden i Allsvenskan känns rätt ointressant. Nu när det är så kul att följa DIF tar det liksom upp all uppmärksamhet. Men det är ändå en rätt kul grej att vi nollade mästarna detta år. 


1. Gå till RedBet

image - Gå till Redbet

2. Få C More Premium gratis

image - Skapa konto

3. Startadin stream

image - Starta stream

Villkor gäller