NYHETER

Åh, ett sådant härligt lag

Djurgården tog sin femte raka bortaseger ikväll borta mot Kalmar och känslan är att åren av kräftgång och besvikelser är på väg att betalas tillbaka ordentligt. Den glädje som finns i laget för tillfället går nästan att ta på och mycket av framgången ligger nog i Högmos förmåga att bygga lag genom att få varje spelare att känna sig betydelsefull för laget och skapa en god kemi. Men credd ska inte bara gå till Högmo utan också till spelarna själva som tagit tag i det och även de som legat bakom värvningarna. 

Just nu känns det trist att säsongen snart är slut. Man vill bara att det roliga ska fortsätta och jag hoppas att så många som möjligt i truppen, inte minst de ordinarie får vara kvar till nästa säsong så att man får fortsätta att följa många av dessa härliga spelare. Trots att vi spelar på en bra nivå nu så känns laget ungt och med stor potential vilket också är en anledning till att man inte vill att det ska ta slut. Jag är en av dem som kommer bänka mig när första försäsongsmatchen drar igång. 

*** 

Toppstriden i Allsvenskan känns rätt ointressant. Nu när det är så kul att följa DIF tar det liksom upp all uppmärksamhet. Men det är ändå en rätt kul grej att vi nollade mästarna detta år. 

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma