NYHETER

Kan du förutspå vinnaren av Champions League 2017 redan? Vi tror att vi kan det!

Det finns mängder av spekulationer om vem som kommer att stå som slutgiltig vinnare av Champions League 2017. När vi nu är framme vid finalspelet av Champions League, så är våra alternativ mindre.

Vi kommer här att hjälpa dig med att tippa vinnare. Vi har lagt stor del i att granska de olika lagen, och se vilka förutsättningar de har för att vinna hela mästerskapen.

Vi kommer även kunna slussa dig vidare till de bettingsidor som erbjuder de bästa oddsen när du ska tippa vilket lag som vinner Champions League 2017.

Är Ronaldo mätt?

Det finns som vanligt många heta kandidater till att ta guldet i Europas största turnering för klubblag. Det snackas i vanlig ordning om topplag som Bayern Munchen, Real Madrid, FC Barcelona, eller Juventus.

Frågan är bara vilket lag som kommer att nå pokalen. För att komma fram till final så krävs inte bara ett skickligt lag, utan det gäller att ha ett bra flyt, och hålla sina känslor på plats.

En viktig aspekt som många glömmer att kolla upp när de ska tippa vinnare för Champions League är att se hur det ligger till i de inhemska ligorna. Ett lag som ligger tight i sin liga, kan ha svårt att satsa fullt ut på Champions League.

Real Madrid är ett lag som just nu ser ut att ha bekvämast spelschema framöver i La Liga. De har just nu en hyfsad god marginal i ligan, och kan därför vända fokus mot Champions League.

Även Juventus är ett lag som har chans att andas ut i flera av matcherna i Serie A. Däremot så tror vi inte att laget håller hela vägen fram. Självklart så handlar mycket till slut om slump och tur.

Vi kommer att hålla fram Real Madrid som favoriter till att vinna hela Champions League. Om vi då spelar inne hos bet365, så kan vi hämta ut ett bra odds enligt vårt tycke. De erbjuder just nu ett odds på 5.50 x din insats.

Många anser kanske att Real Madrid är mätta efter att i stort sett vunnit allt man kan vinna under de senaste åren. Dock tror vi Ronaldo hungrar efter fler titlar med sitt Real Madrid.

  • Vårt tips: Real Madrid vinner Champions League
  • Odds: 5.50
  • Spela hos: bet365

Speltips för Champions League

Det allra bästa du kan göra om du vill spela på matcher i Champions League är att läsa speltips. Det ger den en bra hjälp att kunna få tips kring förutsättningar i matcher du vill följa. Det behöver absolut inte vara så att du behöver följa speltipsen.

Däremot är det en bra hjälp för dig att få ett grepp om hur andra tänker. Anser du dig känna till andra faktorer som gör att just det alternativet som du tror är mer sannolikt. Ja, då borde du kanske hålla fast vid det.

Ute på nätet finns det massor av speltips i Champions League som du kan ta del av. Vi är långt ifrån den enda sport- och bettingsida som tipsar om hur vi spelar på odds.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP restruktioner anpassas - Behöver pengar på kontot - 18+