NYHETER

Champions League är tillbaka – ta del av Unibets erbjudanden!


I samband med att Champions League och Europa League är tillbaka väljer Unibet att ge sina spelare flera fantastiska erbjudanden.

Champions League-försäkring – spel om du faller på målsnöret

Unibet erbjuder sina spelare att spela ett alldeles särskilt kombinationsspel på Europacup-matcherna i veckan. Det du ska göra är att lägga ett kombinationsspel med minst fyra matcher (endast 1X2) från Champions League eller Europa League.

Sitter spelet får du din vinst, precis som vanligt. Men skulle ETT av dina val sluta fel, får du ett spel värt 100 kr insatt på ditt Unibetkonto.

Gör så här

  • 1. Gå in på Unibet och skapa ett konto
  • 2. Tryck på Erbjudanden -> Oddskampanjer -> Försäkra ditt kombinationsspel på Champions League i veckan
  • 3. Anmäl dig till erbjudandet
  • 4. Placera ditt kombinationsspel

OBS: Minsta insats: 100 kr. Minsta sammanlagda odds: 5,00. Endast 1X2-spel före match gäller (ej liveodds). Blanda fritt mellan veckans Champions League och Europa League-matcher.

Om ett av dina val slutar fel, får du ditt spel insatt på ditt konto på fredag den 16:e februari 19:00.

Boostade odds på målgörare

Det finns det flera godbitar att hämta från Unibet. Till exempel har Unibet valt att boosta oddsen på tre utvalda målgörare.

Mohamed Salah, Liverpool (28 mål på 35 matcher denna säsong) – att göra mål mot Porto till 3.00 (tidigare odds: 2.70)

Raheem Sterling, Manchester City (19 mål på 34 matcher denna säsong) – att göra mål mot Basel till 3.00 (tidigare odds: 2.70)

Neymar, Paris SG (24 mål på 24 matcher denna säsong) – att göra mål mot Real Madrid till 2.75 (tidigare odds 2.60)

Flera erbjudanden att ta del av

Utöver det vi nämnt ovan har Unibet flertalet lockande erbjudanden. Bland annat kan man vinna ”Unibetresan” – en resa tillsammans med Glenn Hysén till VM 2018 för att se Sverige mot Tyskland. In på Unibets erbjudanden och läs mer, skapa ditt konto och delta i tävlingarna!

Dessutom har Unibet för tillfället flera bra odds till pågående vinter-OS!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

100% upp till 2000 kr

4. LeoVegas

Omsättningskrav: 12x bonus, minsta odds 2.0

200% upp till 1500 kr

5. ComeOn
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se

Unibet

Insättning med Swish

x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se