NK Maribor - AIK
NYHETER

NK Maribor ställs emot AIK i kvalet till Champions League

Streama Maribor – AIK

För att streama Maribor – AIK behöver du bara skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Så fort du gjort det låser du upp sändningen till matchen, och kan njuta av att titta på ”Gnaget” i kvalet till Champions League i fotboll. Notera dock att IP-restriktioner gäller, och du kan inte se matchen på Bet365 om du befinner dig i Sverige.

Så länge du har pengar på ditt Bet365-konto kan du fortsätta att ta del av live streaming av fotboll på många håll. Det räcker att du lämnar kvar så lite som 1 krona på kontot för att kunna fortsätta att njuta av live streams.

Det går att se din Maribor – AIK live stream från valfri plattform. För att titta på sport på Bet365 kan du nämligen använda dig av mobil, dator, surfplatta eller någon annan enhet om det är mer komfortabelt för dig.

Gör så här för att streama NK Maribor – AIK på Bet365 (om du är utanför Sverige)!

  • 1. Skapa ett konto på Bet365
  • 2. Gör en insättning på minst 50 kronor
  • 3. Titta på NK Maribor – AIK via live stream (avspark 20:15 onsdag 24 juli)

För dig som befinner dig i Sverige går det även att se matchen online via Eurosport Player. Det kostar dock pengar. För att se matchen på Eurosport Player gäller följande steg:

  • 1. Skapa ett konto på Eurosport Player
  • 2. Betala 129 kronor i månaden
  • 3. Titta på Maribor AIK

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Champions League-slutspelet 2019/20.

Titta på Maribor – AIK på TV

Matchen Maribor – AIK sänds även på TV. Den kanal som står för TV-sändningen är Eurosport 1.

Klockan 20:10 börjar sändningen, det vill säga fem minuter innan avspark 20:15.

Inför matchen

NK Maribor spelade i Champions League för bara två år sedan, men hade väl ingen större framgång. Tre poäng och en sistaplats i gruppen blev det då, och man nådde botten när man besegrades av Liverpool med 7-0.

Men att bara ta sig till Champions League är en bedrift i sig, och AIK ska förvänta sig någon enkel resa även om Solnaklubben faktiskt gäller som favoriter över dubbelmötet.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se