Streama Porto – Juventus: Se live stream & TV

Vi hjälper dig att hitta live streams så du kan sända FC Porto – Juventus när lagen drabbar samman i en åttondelsfinal den 17 februari.

Som vanligt i Champions League så spelar lagen mot varandra i två matcher för att avgöra vem som går vidare. Detta blir den första matchen mellan FC Porto – Juventus. Vem kan sätta sig i bästa utgångsläget inför den avgörande matchen?

Du kan här hitta vilken sida som låter dig streama Porto – Juventus. Du hittar även information om hur du kan sända matchen på TV.

Vad: Porto – Juventus
När: Den 17/2, kl. 21:00
Vart: Estádio do Dragão, Portugal
Live stream: Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Juventus vinner matchen (2.03 hos Unibet)

Porto – Juventus stream

Den sida som sänder matcher i Champions League i Sverige är Viaplay. Där kommer du kunna starta din Porto – Juventus stream innan matchstarten. Där kommer du även kunna följa ett för- och eftersnack med svenska kommentatorer och experter.

Det är dessvärre inte möjligt att streama Porto – Juventus gratis hos Viaplay. För att låsa upp din Porto – Juventus live stream så krävs det att du har ett konto. Detta konto behöver att vara utrustat med ett sportpaket (premium). Detta låser inte bara upp matchen mellan Porto – Juventus. Med ett sportpaket kan du se alla matcher i Champions League via live streams. Ett bra vis för att följa den absoluta toppfotbollen i Europa.

Du kan följa de stegen som vi har här nedanför för att snabbt komma igång med att titta på Porto – Juventus via live streaming med Viaplay.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp premium (399 kr i månaden)
  • Se alla matcher i Champions League

Det finns alltid de sidor som erbjuder dig att se Porto – Juventus stream gratis. Detta är olagliga sidor som vi inte rekommenderar. Du begår ett brott – samtidigt som du utsätter dig själv och din dator för fara. Många av de piratsidorna kan innehålla virus eller malwares.

Andra streams att se i veckan: 

Se matchen på TV

Det kommer vara Viasat som har rättigheterna att visa Champions League på sina TV-kanaler. Den TV-kanal som kommer att sända Porto – Juventus den 17/2 är Viasat Sport Premium. Denna kanal finns hos alla som har köpt tillgång till alla Viasats sportkanaler.

Det kommer vara svenska kommentatorer som finns med under hela matchen. Det är samma sädning som kommer finnas på TV som det finns hos Viaplay via live stream.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Sändningstart: Kl. 20:00
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Inför matchen

Det kommer bli en underhållande match tror vi. Vi har ett favorittippat Juventus som har högre ambitioner i Champions League än att åka ut mot FC Porto i åttondelsfinalen. Å andra sidan så har vi ett Porto som går in i matchserien med allt att vinna.

Porto är ett fotbollslag som brukar göra det väldigt bra i Champions League. De brukar oftast finnas med som en svår motståndare i finalspelet.

Kanske kommer vi även se Dejan Kulusevski från start i båda matcherna. Då ökar oftast intresset inför matchen bland alla oss svenskar som följer Dejans karriär i fotbollens absoluta topp.

Bara svenska medaljer på damsidan i VM?
Bara svenska medaljer på damsidan i VM?
Sverige har stora skillnader på dam- och herrsidan. Det har blivit väldigt tydligt under VM i skidor.
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
IFK Göteborg – flopp eller succé under 2021?
IFK Göteborg – flopp eller succé under 2021?
Kan hemvändarna i IFK Göteborg lyckas med att göra en bättre säsong under 2021? …
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Real Madrid – Real Sociedad: Live stream & TV
Real Madrid – Real Sociedad: Live stream & TV
Det spelas en intressant match i La Liga. Se Alexander Isak spela bortamatch mot giganterna Real Madrid! …
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman