Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 22 aug, 2017

Sevilla – Istanbul Basaksehir: Live stream från Champions League

Spanska klubben Sevilla har kopplat ett rejält grepp om matchserien mot turkiska Istanbul Basaksehir. Sevilla vann första mötet på bortaplan med 2-1 och har alltså ett bra läge att nå gruppspel i Champions League ikväll. En match som kommer bli väldigt spännande att följa via live stream då väldigt mycket står på spel.

Hur du kommer igång men en bra stream på Sevilla mot Istanbul Basaksehir visar vi längre ner i texten. Där får du en genomgång hur du hittar en stream i hög kvalitet som motsvarar alla de förväntningar man har på en bra live stream. Missa inte när Sevilla möter Basaksehir.

Sevillas hemmapublik i Spanien

  • Matchstart: 22 augusti 20:45
  • Spelplats: Ramon Sanchez Pizjua, Sevilla
  • Här ser du matchen: Viaplay sport

Streama playoff-matchen i Champions League mellan Sevilla – Basaksehir

Det är två lag som håller hög klass och Sevilla slutade på en fjärdeplats i La Liga förra säsongen. Internationellt har de även gjort avtryck i sin historia och är ett lag som vi tidigare sett i Champions League. Ett roligt lag att följa via live stream som alltid bjuder på bra fotboll.

Det är ett tufft motstånd för inte lika rutinerade Istanbul Basaksehir. Även om de stod upp bra på hemmaplan märkte man tydligt att det är två olika klasser lagen emellan. Det kommer bli extra tydligt nu när Sevilla spelar på hemmaplan.

Du kommer igång med en live stream på matchen mellan Sevilla – Basaksehir enkelt och smidigt via viaplay. Det är dom som sänder matchen på stream online och också det lagliga sättet för oss svenskar att följa Champions League via live stream.

När du startat upp din live stream kommer du snabbt märka att kvaliteten är i hög klass. Något som verkligen höjer upplevelsen. En av de stora fördelarna är att alla matcher från Champions League sänds på samma ställe.

Spelare i Sevilla kramar om varandra efter ett mål

Playoff till Champions League

Sevilla mot Istanbul Basaksehir är inte ensamma om att spela playoff till Champions League idag. Det spelas totalt fem matcher. Alla har redan mött varandra en gång och dessa matcher är därför direkt avgörande om vilka som avancerar till gruppspelet i Champions League.

Astana – Celtic (live stream)

Maribor – Beer-Sheva

Sevilla – Istanbul Basaksehir

Rijeka – Olympiacos

Nice – Napoli (live stream)

Alla matcher från playoff till Champions League går att följa på precis samma ställe. Där man även kan följa annan sport via stream online. Så kom igång med live stream idag för att se alla de matcher som du tycker är intressanta från Champions League.