NYHETER

Mohammed Salah är glad för att han "äntligen" fått spela alla nittio minuter i en Champions League-final. Nu är det han som skrattar och inte Sergio Ramos.

År 2018 var Mohammed Salah tvungen att gå av planen på grund av att Sergio Ramos hänsynslöst tacklade ner honom på marken. Mohammed Salah var en viktig ingrediens i finalen för sitt lag Liverpool, men missade sin chans på grund att vissa spelare som Ramos väljer att spela riktigt fult. Under matchen hånade Ramos Salah när egyptiern var påväg ut ur planen. Istället för att visa respekt vanhedrade Ramos honom och efter matchen bad aldrig Ramos om förlåtelse och erkände aldrig att han gjorde något fel.

I finalen mot Tottenham var det Mohammed Salah som inledde matchen genom att göra mål på straff. Länge under matchens gång stod det 1–0 till Liverpool tills Divock Origi avslutade matchen med det andra målet. När Liverpool vann finalen med 2-0 sade Salah följande: ”Helt ärligt talat vet jag inte vad jag ska säga men alla är glada nu. Jag är väldigt glad att få spela en andra final i rad och då få spela i 90 minuter, äntligen! Alla gjorde sitt bästa för att vinna matchen. Alla lagen var fantastiska idag!”. Uttalandet som Salah gjorde här blev en pik till Sergio Ramos. Vad skönt det måste ha känts att ta denna ”hämnd”.

Mohammed Salah blev också den första egyptiske fotbollsspelaren som någonsin vunnit Champions League. Den 26-årige egyptiern sade: ”Jag har uppoffrat en hel del i min karriär, särskilt när jag åkt från min by till Kairo för att spela och åter tillbaka hem. Att vara en egyptier på denna nivå är otroligt. Sen jag var sju år gammal har min dröm varit att en dag vinna Champions League-titeln. Jag vill även nästa år bli den första arabiske spelaren att vinna CL-titeln två gånger”.

När Mohammed Salah blev skadad i finalen den 26:e maj så uppstod det stora bekymmer. Det var samma år som världsmästerskapet i fotboll skulle spelas och han var Egyptens viktigaste spelare. Den där tacklingen som Sergio Ramos gjorde utmynnade i ett nationellt problem. Salah kunde onekligen inte glömma det Ramos hade gjort mot han men som tur hann Salah spela nästan hela världsmästerskapet med Egyptien. Dock satt han på bänken den första matchen mot Uruguay.

Detta år blev Salahs år och blev även en kompensering för det som skedde den 26:e maj år 2018. Först var det Sergio Ramos som skrattade, men nu är det Mohammed Salah som skrattar. Skrattar bäst skrattar sist.

Läs gärna också: 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se