NYHETER

Här kommer vi tipsa dig kring både live streaming & ett betting tips inför Malmö FF - FC Drita i kvalet till Champions League.

 • Datum: Den 10/7, kl. 20:45
 • Arena: Gjilan City Stadium
 • Matchtyp: Kval till Champions League 2018/19

FC Drita – Malmö FF live stream

Gissningsvis är det många fans i Malmö som inte kommer ta sig till Kosovo för att se matchen mot FC Drita live på arenan. Istället så förväntas massor av människor vilja se FC Drita – Malmö FF stream. Detta är något som självklart är möjligt.

Det kommer även vara möjligt att streama FC Drita - Malmö FF inne hos bet365. Detta i fall du befinner dig utom Sveriges gränser och har ett konto med minst 50 kronor hos den mixade betting- och streamingsidan.

Vi kan verkligen rekommendera dig som är utomlands att använda dig av streams hos bet365. Dessa är väl använda runt om i hela världen när det gäller matcher i Champions League-kval,

Du som befinner dig i Sverige kommer kunna streama FC Drita – Malmö FF inne hos en sajt som samlar massor av live stream från kvalet till Champions League. Nämligen inne hos Viaplay. Denna sajt erbjuder ingen live streaming. Istället så erbjuds du att köpa ett abonnemang inne hos Viaplay för 399 kr/mån.

Det som ingår inne hos Viaplay är inte endast FC Drita – Malmö stream. Utan där kommer du hitta massor av sport att titta på live. Till exempel så finns Premier League, Formel 1, NHL och mycket mer.

Nedanför finns det hjälp för dig som vill se matchen inom Sveriges riksgränser.

 • Gå till Viaplay
 • Skapa konto
 • Köp tiill ett sport-paket
 • Sänd FC Drita – Malmö FF

Alla live streams inne hos Viaplay är möjliga att se direkt i din mobil, iPad eller dator.

Många minns säkert den otroliga match där Malmö FF vann mot Red Bull Salzburg med 3-0, och gick senare vidare till Champions League 2015/16. Här samlar vi höjdpunkter från just den matchen. 

Se på TV-kanal

För de som vill kunna se FC Drita – Malmö FF på TV så finns det självklart hjälp. Även när det kommer till en TV-kanal med Champions League kval så är det Viaplay som håller i sändningarna. Många föredrar nämligen att se matcher på TV, istället för fotboll streams på nätet.

Närmare bestämt så är det Viasat Sport Premium som kommer visa matchen. Vilket innebär att alla som idag har denna TV-kanal i sitt utbud kommer kunna sända matchen i direktsändning på sin TV.

Skulle du inte ha kanalen i just ditt utbud så rekommenderar vi att kontakta din TV-operatör.

 • Matchen sänds på Viasat Sport Premium & sändningen startar omkring 30 minuter innan avspark

mff i cl

Speltips

Detta är en match som Malmö FF kommer vara favoriter till att vinna. Just nu hittar vi ett blygsamt odds på 1.18 x pengarna. Detta trots att Malmö ställer upp som bortalag.

FC Drita kommer från en fotbollstokig stad vid namn Gijlan i Kosovo. De är kända för att ha trogna fans som sjunger i 90 minuter varje match. Många tror att just publiken är något som kan hjälpa FC Drita att jämna ut matchen mot MFF. Rent spelarmässigt har Malmö FF en klar fördel.

Inför matchen så beskriver andra medior matchen som en fysisk kamp mellan två tuffa lag. Detta är något som vi kan bekräfta efter att dykt ner i truppen som FC Drita kommer att ställa upp med under den 10 juli.

Vi tror, eller snarare är säkra på att Malmö FF kommer att göra minst ett mål. Vi tror även att det kommer bli det första målet i matchen, och ske tidigt. Därför kommer vi spela på att Malmö FF vinner den första halvleken. Vilket ger oss ett bättre odds än att tippa hela matchen i sig.

 • Speltips: Malmö FF vinner första halvlek
 • Odds: 1.61
 • Spelsida: bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.5

100% upp till 1000KR + 50 Freespins

4. CoolBet

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Sätt in 100 kr - Få 600 kr

5. 888 Sport
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se