leo vegas kampanj
NYHETER

Hämta hela 200 kr att spela med via Leo Vegas free bets. Vi tipsar dig här om Champions League kanske bästa erbjudande online!

Få 200 kr gratis att spela på Champions League


Ska du tippa på Champions League ikväll så skadar det knappast att få en bonus att spela med. Det innebär att du kommer att få gratis pengar att spela med. Denna bonus kan du denna gång hämta inne hos Leo Vegas. Där har de redan dukat upp med ett riktigt bra erbjudande.

Vad sägs om att kunna få 200 kr att spela med gratis på odds? Inte helt illa va? Se till att du är en ab många som kommer kuna få en gratis chans att vinna ytterligare pengar hos Leo Vegas under Champions League.

Här kommer vi att guida dig genom de steg som du behöver ta dig genom om just du vill spela gratis på odds på nätet.

leo vegas

Kampanj på Champions League

Det är långt ifrån ovanligt att flera bookmakers online väljer att erbjuda storslagna kampanjer och oddsbonusar I samband med Champions League. Detta gäller självklart även för Leo Vegas. Där har de sett till att erbjuda flera stora erbjudanden som du kan använda på fotboll odds.

När det gäller det aktuella erbjudandet på Champions League så behöver du bara följa dessa steg som vi angivit nedanför.

  • Skapa ditt konto hos Leo Vegas
  • Logga in via din mobil eller surfplatta
  • Lägg ditt odds i Champions League
  • Få ett gratis odds att spela på i Champions League nästkommande dag
  • Värde: 200 kr

Det finns inget krav på att du ska varit medlem under en längre period, utan detta erbjudande finns till för alla som vill spela på Champions League. Det kan vara helt utmärkt om du redan nu känner till att du vill spela på Champions League under båda dessa dagarna.

Leo Vegas må vara en ganska ny bookmaker som erbjuder odds på nätet. Trots detta så ser de hela tiden till att ligga i framkant när det kommer till nya erbjudanden och bonusar.

champions league

Oddsspel

Du känner säkert till att det är vanligt att spela på odds när det kommer stora matcher till vårt spelprogram. Detta gäller egentligen alla sporter, och inte bara inom fotboll.

Hos oss på Sportal så kan du även få uppdaterade speltips och sportnyheter inför de matcher som kommer att spelas. Det kan vara bra att ta hjälp av våra råd för att få enklare att vinna pengar. Det finns många sidor som uppdatrerar dig med gratis speltips på nätet. Det är bara lite av mycket som är gratis som vi kan erbjuda online!


1. Gå till RedBet image - Gå till Redbet
2. Få C More Premium gratis image - Skapa konto
3. Startadin stream image - Starta stream