NYHETER

Semifinalerna i Champions League är lottade!


Tidigare idag lottades semifinalerna i Europa League, och då blev det klart att Atlético Madrid kommer att ställas mot Arsenal i ett riktigt tungviktsmöte. I den andra semifinalen spelar Marseille mot Salzburg.

Champions League lottat

I Champions League står det klart att Liverpool möter Roma, medan Bayern München ställs emot Real Madrid.

Bayern München får alltså chans att ta revansch på Real Madrid, sedan förra årets kvartsfinal då Real Madrid tog sig vidare efter förlängning. Första matchen spelas på Allianz Arena i München, och returen på Santiago Bernabéu i Madrid.

Samtidigt kommer Liverpool att spela mot Roma, och Liverpool har chansen att nå sin första Champions League-final sedan 2007.

Roma har endast spelat final i Champions League/Europacupen vid ett tillfälle, säsongen 1983-84. Då förlorade man mot just Liverpool på straffar.

Den första matchen mellan Roma och Liverpool kommer att spelas på Anfield, och returen spelas på Stadio Olimpico.

Vi har en del laddade och spännande matcher att se fram emot med andra ord, och många lär sitta bänkade i TV-soffan för att se Champions League

De första mötena kommer att spelas 24:e och 25:e april, returen en vecka senare. Champions League-finalen spelas i Kiev den 26:e maj.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

100% upp till 2000 kr

4. LeoVegas

Omsättningskrav: 12x bonus, minsta odds 2.0

200% upp till 1500 kr

5. ComeOn
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se

Unibet

Insättning med Swish

x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se