NYHETER

Hertha Berlin välkomnar det skräckinjagande Borussia Dortmund på hemmaplanen Olympiastadion i Bundesliga. Läs allt inför det tyska mötet här! 

Streama

Du kan se matchen mellan Hertha Berlin och Borussia Dortmund på Viaplay!

Viaplay låter alla som ar ett konto se de flesta matcher från de bästa ligorna och turneringarna i Europa! Den aktiva prenumerationen hos Viaplay är värd varenda krona och ger verkligen mycket tillbaka.

  • Match: Hertha Berlin – Borussia Dortmund
  • Datum & tid: 16/3-2019
  • Arena: Olympiastadion
  • Stream:  ViaPlay 

Trolig laguppställning, Hertha Berlin

Jarstein

Stark – Rekik – Torunarigha

Lazaro – Grujic – Maier – Mittelstädt

Duda

Kalou – Ibisevic

Trolig laguppställning, Dortmund

Burki

Hakimi – Weigl – Akanji – Diallo

Götze – Delaney – Reus

Sanho – Alcacer – Guerreiro

Dortmund går upp och ner

Dortmund ligger på andraplats i Bundesliga efter 25 omgångar av nervkittlande tysk fotboll, och kommer behöva göra mycket bättre ifrån sig för att kunna säkra ligatiteln.

Det har varit likt en berg- och dalbana för Dortmund på senaste tiden. Den ena dagen vinner man med 5-0 och veckan därpå spelar man antingen lika eller värre, nämligen en förlust. Jag tror att det kan ha med att spelarna tappat sin form, och i samband med Reus skada spelade de ännu värre. Nu är Witsel skadad vilket förvärrar det ytterligare för laget, speciellt för mittfältets defensiva del.

Hertha Berlin å andra sidan har varit någorlunda stabila denna säsong och ligger idag på en stabil 10:e plats i tabellen. Vid första anblicken kan Hertha Berlin se ut som ett typiskt B-lag, men är inget att underskattas då de gör det svårt mot alla lag i tabellen. Något som jag beundrar med detta lag är deras arena Olympiastadion. Varje gång jag ser Hertha Berlin spela på det tyska landslagets nationalarena, så tänker jag tillbaka på vilken historia arenan fått ta del av, som tillexempel sommarolympiaden 1936 som utspelades i Berlin.

Speltips

Jag tror att matchen kommer vara ”stel” för båda lagen och Dortmund kommer behöva jobba det lilla extra för att vinna, annars kan det se ut som en oavgjord match.

Herta Berlin har enbart förlorat två matcher på hemmaplan, och har hittills vunnit fem och spelat fem oavgjorda. Nyligen fick exempelvis Bayern Munich verkligen slita om en 1-0 vinst.

Hertha Berlin kommer att spela defensivt och backa hem med laget. Här gäller det att Dortmund verkligen tar vara på fasta situationer och passningar runt boxen.

Dortmund har defensiva bekymmer i mittfältet då Alex Witsel är skadad.

Vi går på magkänsla och tror att Dortmund vinner matchen till oddset 1,85 på Bet365

  • Tips:  Dortmund vinner
  • Odds: 1.85 på Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se