NYHETER

Dortmund har sin förstaplats hotad och har därför inte råd att förlora fler matcher i Bundesliga. Idag går de ut för att möta Stuttgart på hemmaplan! 

Streama

Se Dortmund möta VfB Stuttgart på Viaplay!

Har du ett konto hos Viaplay så kan du få tillgång till många viktiga möten i Bundesliga! Fixa ett konto och få den exklusiva tillgången redan idag.

  • Match: Dortmund – VfB Stuttgart, Bundesliga
  • Datum & tid: 9/3-2019, kl.15:30
  • Arena: Signal Iduna Park
  • Stream:  ViaPlay 

Trolig laguppställning, Dortmund

Burki

Hakimi – Weigl – Akanji – Diallo

Witsel – Delaney

Sancho – Reus – Guerreiro

Götze

Trolig laguppställning, VfB Stuttgart

Zieler

Kabak – Pavard – Kempf

Beck – Ascacibar – Castro – Insua

Esswein – Zuber

Gomez

Nervkittlande Bundesliga

Faktum att både Bayern Munich och Dortmund har 54 poäng gör Bundesliga nervkittlande för tillfället. I december hade Dortmund ett stort försprång, som de nu har tappat på grund av avsaknaden av Marco Reus.

Dortmund ser ut att vara på väg neråt om man utgår ifrån deras fem senaste möten. Den tyska sidan har enbart vunnit två, spelat tre oavgjorda och förlorat en på deras fem senaste matcher.

Marco Reus frånvaro verkar vara den största anledningen till varför det har börjat tippa neråt för Dortmund. Den tyska spelaren har en tendens att bli skadad väldigt ofta, och hans insats gör han till Dortmunds viktigaste spelare.

Bayern Munich befinner sig runt hörnet och verkar katapultera upp med raketfart i tabellen. På deras fem senaste matcher har Munich enbart förlorat en match. Därför gäller det att Dortmund rycker upp sig nu och börja spela annorlunda för att behålla ledningen i tabellen.

Speltips

Dortmund hare inte råd med fler förluster, då laget är ämnade att vinna Bundesliga. Varje poäng spelar roll nu.

VfB Stuttgart har bara vunnit en match på bortaplan, medan Dortmund aldrig förlorat en match på hemmaplan denna säsong vilket gör det väldigt osannolikt att Stuttgart kammar hem vinsten idag.

Dortmund kommer troligtvis att hålla i bollen väldigt mycket och pressa högt upp på plan. Det tror vi inte VfB Stuttgart kommer att stå emot.

Vi tror att Dortmund tar hem dagens vinst till oddset 1.33 på Bet365

  • Tips:  Dortmund vinner
  • Odds: 1.33 på Bet365 (odds från 9/3-2019, kl. 13:02)

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

3. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

4. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

5. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se