Bookmaker

MalinaSports

Leta dig in på MalinaSports för att ta del av massvis av bra odds och fina bonusar!

Vänligen notera att det här spelbolaget inte är licensierat i Sverige. Om du vistas i Sverige, rekommenderar vi dig att besöka en av de licensierade spelbolagen så som LeoVegas eller Unibet.

Är du ute efter sportsbetting av högsta kvalitet? Scrolla vidare för att läsa om MalinaSports!


Få saker kan vara så fängslande som ett riktigt bra idrottsevenemang. Det finns inte mycket som slår känslan av att följa en dramatisk fotbollsmatch, en tuff ishockeyuppgörelse eller varför inte ett jämnt upplopp i längdskidor?

För att ytterligare öka adrenalinkicken, och göra matchen än mer spännande är sportsbetting mycket populärt. Det finns många olika hemsidor som erbjuder sportsbetting, och det de allra flesta letar efter när du väljer bettingsida är bra odds och höga bonusar.

Bästa oddsen på marknaden

MalinaSports.com är en ny, modern hemsida som erbjuder massvis av spel på många sporter över hela världen. Är du intresserad av att spela på fotboll kan du spela på matcher från exempelvis Premier League, Serie A eller La Liga, men även på matcher i Azerbajdzjan, Gibraltar eller Oman. Utbudet är med andra ord stort!

Varje månad erbjuder MalinaSports över 50 000 live-events, och det är bara att konstatera att när det kommer till odds och liveodds har MalinaSports ett av de bästa utbuden på marknaden. Gällande bonusar är de kanske ännu mer svårslagna.

Bonus på 7 100 kronor

När du registrerar ett konto på MalinaSports kan du få en välkomstbonus på upp till 5 000 kronor, och även 200 free spins. Dessutom får du som ny användare en bonus på 100 % vid första insättningen, ända upp till 2 100 kronor.

  • Gå till MalinaSports
  • Skapa ett konto
  • Hämta din bonus i samband med insättning
  • Spela på odds, och ta del av fler bonusar och erbjudanden
  • Börja spela!

Ovan nämnda är bara två av alla fantastiska bonusar på MalinaSports!

Live streams

Tyvärr erbjuder inte MalinaSport någon live stream på sin hemsida. Däremot erbjuder de liveuppdatering av alla matcher, där du kan följa matchen och resultatet minut för minut. Dessutom ser du statistik över antal hörnor, gula och röda kort med mera för varje lag. Detta är mycket användbart om du inte har tillgång till kanalen som sänder önskad match!

Hämta din bonus!Spela nu
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.5

100% upp till 1000KR + 50 Freespins

4. CoolBet

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Sätt in 100 kr - Få 600 kr

5. 888 Sport
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se