Expekt - Bonus, odds & registrering med BankID

7 /10

Alla som väljer att spela på odds hos Expekt har hittat en bra bettingsida. Här kommer man kunna hämta en bonus direkt efter att man registrerat sig – och står inför sin första insättning.

Hos Expekt så har man ofta odds som ligger i framkanten i jämförelse med sina konkurrenter. Det är inte alltid som man erbjuder de högsta och bästa oddsen. Istället så håller de alltid en hög nivå.

Som spelare så kan du spela på Expekt inom betting, casino och poker. Vi kommer främst att hålla koll på det som finns inom betting och odds på hemsidan.

Expekt bonus

Det har nästan alltid funnits ett erbjudanden – alltså en bonus – att hämta hos Expekt. Denna sida har många år på nacken och vet vikten av att ha ett bra bonuserbjudande till nya spelare. Därför har man satsat på en maxbonus. Vilket innebär att man kommer ge 100 kr till nya spelare som gör en insättning. Det är många bonus på bettingsidor som just nu är satta på 100 kr.

Dessa 100 kr kommer du kunna använda för att spela på odds och betting helt fritt. Bonusen kommer vara kopplade till ganska små omsättningskrav. Du hittar mycket mer information om omsättningskrav, bonusregler och övrigt väl inne på Expekt.

Vi tycker helt klart att det är en bra idé att ta vara på Expekt bonus och alla övriga erbjudanden som du kan spela med. Det är alltid fördelaktigt och hjälper dig att spara pengar – eller ge dig chansen att vinna mer!

  • Bonus: 100 kr extra på din första insättning
  • Omsättningskrav: x6
  • Minimum odds: 2.00

Odds hos Expekt

Det är otroligt stort utbud av odds som finns att spela med inne hos Expekt. De samlar naturligtvis odds från stora ligor inom fotboll – vilket oftast är allra mest populärt i Sverige. Där hittar du utan problem till odds från Allsvenskan, Superettan, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga m.m.

Det finns även massor av annan fotboll att spela på. Det går ganska långt ner i divisionerna och är hämtade från nästan alla de större ligorna i världen. Det innebär att du även kommer hitta odds från t.ex. Brasilien, Kina, Australien, USA och mycket mer.

Även vid stora mästerskap kommer det att finnas odds att spela på. Inte minst så har man massor av odds för ishockey VM 2021 eller varför inte spela på EM 2021 i fotboll inne hos denna sida?

Trots att det är fotboll som är den mest populära sporten – så är det långt ifrån den enda sporten hos Expekt betting. Det finns en uppsjö av odds från t.ex. ishockey, tennis, basket, handboll, längdskidor och mycket mer.

Skapa konto

Det krävs att du registrerar ett konto med hjälp av ditt BankID. Det är något som gör det smidigare att registrera sig – samtidigt som det ger dig mer säkerhet. Många uppskattar att använda sitt BankID hos Expekt istället för att göra en manuell registrering på hemsidan. Det kräver mer tid från dig – och att du behöver verifiera dig via mail. Sådant slipper du när du blir ny medlem hos Expekt. Där är det snabbare och smidgare registering!

Det är väldigt enkelt att börja spela på betting inne hos Expekt. Det tar bara en enstaka minut att dra igång ditt konto för att börja spela.

Här nedanför kan vi enkelt se vilka steg du bör ta dig igenom för att spela hos Expekt med en bonus.

  1. Gå till Expekt
  2. Skapa konto genom att koppla in ditt BankID
  3. Gör insättning
  4. Ta emot bonus på 100 kr
  5. Börja spela på odds!

Kundtjänst

Skulle du upptäcka några problem med ditt konto – eller bara har frågor om Expekt. Då rekommenderas du att ta kontakt med deras kundtjänst. Där jobbar de med att klargöra regler för spelare – eller hjälpa dig vid problem.

Den support som finns inne hos Expekt är väldigt hjälpsam. Det har flera gånger fått positiv kritik för hur de hanterar sina medlemmar som stötter på problem.

Du kan som medlem kunna kontakta deras support via både e-mail eller live-chatt. Det beroende på hur akut ditt problem eller fråga är. Oftast så rekommenderas du att chatta med personal som snabbt kan hjälpa dig.

Andra fördelar?

Vilka andra fördelar finns det med att spela på Expekt utöver deras bonus och höga odds? Vi nämnde tidigare att deras support är att anse som en fördel – men ändå inte stark nog för att göra valet självklart före deras konkurrenter.

Vi skulle påstå att deras kampanjer är en mer speciell fördel för att spela just inne hos Expekt betting. Det händer ibland att man kan få ta del av en oddsboost eller liknande inför större matcher.

Vi gillar även deras design på hemsidan. Det ger ett seriöst och bra intryck. Dessutom så är det väldigt enkelt att hitta till de spel och odds som du är mest intresserad av. Helt enkelt så är sidan både snygg och väldigt funktionell. Vilket är oftast de två primära målen för designen för en bettingsida online.

Dessvärre så har man ingen live streaming. Det finns andra konkurrenter som har det för sina medlemmar. Inte minst så finns Unibet TV live streams och Bet365 live streams. Det är många som har tagit hjälp av dessa sidor istället för Expekt. Med anledningen att man vill kunna sända sport live streams online. De sidorna kan nämligen ha massor av fotboll streaming från större ligor i Europa. Det är en nackdel för Expekt som helt saknar denna funktionen.

Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds
Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds
Atalanta och Juventus möts i en stor toppmatch i Serie A! Ta del av speltips och hitta en live stream.
News icon17 april, 2021
Author iconEmil Sandberg
Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)
Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)
Få gratis tips om vart du kan se Athletic Bilbao - FC Barcelona i final av Copa Del Rey. Vi ger info om hur du ser matchen online & på TV.
News icon16 april, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)
Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)
Titta på Chelsea - Manchester City i FA-Cupen via live stream online. Vi tipsar gratis om vart du kan streama matchen eller se den på TV.
News icon16 april, 2021
Author iconJimmie Nyman