Fotbollsspelare med bollen

Zlatan Ibrahimovic har tagit ut sin drömelva, innehållande de bästa lagkamrater han haft.


Zlatan Ibrahimovic är Sveriges genom tidernas störste fotbollsspelare, och har genom åren spelat i klubbar som Juventus, Barcelona och Milan. Under sin långa karriär har han fått dela klubblag med flera av de bästa spelarna någonsin.

När Zlatan Ibrahimovic tar ut sin drömelva över de bästa spelarna han spelat ihop med, finner vi flest spelare från Juventus. Även Barcelona har flera spelare i elvan. Se hela elvan nedan!

Zlatan beskriver även varje spelare med ett par ord.

Gianluigi Buffon: ”Muren”

Lagkamrater i: Juventus

Lilian Thuram: ”Djuret”

Lagkamrater i: Juventus

Thiago Silva: “Komplett”

Lagkamrater i: Milan, PSG

Fabio Cannavaro: “Pitbullen”

Lagkamrater i: Juventus

Maxwell: “Elegant, helt enkelt”

Lagkamrater i: Ajax, Inter, FC Barcelona, PSG

Andrés Iniesta: ”Magisk”

Lagkamrater i: FC Barcelona

Patrick Vieira: ”Ledaren”

Lagkamrater i: Juventus, Inter

Xavi: ”Perfekt, väldigt enkelt val”

Lagkamrater i: FC Barcelona

Pavel Nedved: ”För att han är en maskin”

Lagkamrater i: Juventus, Inter

Lionel Messi: ”Genial”

Lagkamrater i: FC Barcelona

Zlatan Ibrahimovic: ”Guden”


  • Zlatan har genom åren vunnit 31 klubblagstitlar, och det enda han saknar är en Champions League-titel. Dock är han den enda spelaren som representerat sju olika klubbar i Europaspel. 

 

  • Zlatan är den ende utländske spelaren som vunnit skytteligan i Serie A med två olika klubbar. Detta gjorde han med Inter år 2009 (25 mål) och med Milan 2012 (28 mål). Inter möter ett annat av Zlatans gamla lag i helgen, Juventus. Här kan ni läsa om Inter - Juventus stream.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.