Streama Sverige - Slovakien: Se matchen via live stream

Sverige möter Slovakien i en relativt betydelselös träningsmatch under tisdagskvällen. Även om resultatet inte spelar särskilt stor roll för laget, finns det flera spelare som kommer att vara taggade på att visa upp sig själva från sin bästa sida.

Streama Sverige – Slovakien live

Det går att streama Sverige – Slovakien online på CMore, såvida du har ett CMore-konto och abonnemanget CMore Sport. Det kostar 199 kronor i månaden men gör att du kan se massor av fotboll från Nations League, träningslandskamper och även Allsvenskan.

Skapa ditt konto och se Sverige – Slovakien direkt från din dator, mobil, surfplatta eller TV – du kan se matchen från vilken plattform du vill. Matchen sänds givetvis live, men det går likväl att pausa för att titta i efterhand.

Matchen sänds naturligtvis med hög bildkvalitet – HD – och sändningen startar redan klockan 20:15 med en studio bestående av Hasse Backe och Frida Nordstrand.

  • Match: Sverige – Slovakien, träningsmatch
  • Datum & tid: Tisdag den 16 oktober, 20:45
  • Arena: Friends Arena, Solna
  • Stream: CMore

Streama Nations League

Titta på Sverige – Slovakien på TV

För att titta på Sverige – Slovakien på TV behöver du kanalen TV12, då det är den som sänder matchen direkt. Ett annat alternativ för att kolla matchen på TV är att koppla din sändning från mobil, dator eller surfplatta till Tv:n med en HDMI-kabel, Apple TV eller Chromecast.

Vill du istället titta på en mer spännande och viktig match för svensk del? Se Sverige U21 – Belgien U21 via live stream..

Bekräftad startelva, Sverige

K. Johnsson
Krafth – P. Jansson – Granqvist – M. Olsson
Durmaz – Ekdal – K. Olsson – Hiljemark
S. Andersson – Guidetti

Möjlig startelva, Slovakien

Dubravka
Pekarik – Skriniar – Skrtel – Hubocan
Lobotka – Hamsik
Kucka – Duda – Mak
Nemec

Kristoffer Olsson och Sebastian Andersson ska ta chansen

Sverige tar ikväll emot Slovakien på Friends Arena, i en av de få träningsmatcher som fortfarande kommer att spelas. Vi kommer faktiskt inte att ha en enda träningsmatch under hela kalenderåret 2019, då det är fullt fokus på EM-kval.

Vi kommer till den här matchen efter 0-0 borta mot Ryssland. Andreas Granqvist var tillbaka i backlinjen och vi fick se ungefär samma Sverige som under VM, förutom att det nu inte bara var Marcus Berg som inte gjorde mål på sina chanser. Just Berg var nära ett par gånger, men det blev aldrig någon nätkänning för anfallaren som öser in mål i Förenade Arabemiraten.

Ikväll kommer inte Berg att starta, utan anfallsparet är av allt att döma Sebastian Andersson och John Guidetti. Andersson gör därmed sin landslagsdebut från start (bortsett från januariturnén) och kommer att göra allt för att visa för sin nygamle coach Janne Andersson att han har i landslaget att göra.

Bredvid Sebastian Andersson har Guidetti mycket att bevisa. Den förre supertalangen har haft svårt att få igång sitt målskytte i klubblaget på sistone, och i landslaget är det inte bättre. Det har bara blivit 1 mål på 24 landskamper, men han gör alltjämt grovjobbet på topp och vi vet att han har målskyttet i sig.

På centralmittfältet kommer Kristoffer Olsson att göra sin riktiga landslagsdebut. Olsson har gjort en mycket stark säsong i AIK och har glädjen av att få landslagsdebutera på sin egen hemmaplan, Friends Arena.

Speltips

Sveriges startelva ser spännande ut, och bärs naturligtvis upp av att Andreas Granqvist spelar. Samtidigt är spelare som Martin Olsson, Jimmy Durmaz och John Guidetti inte direkt sämre än sina konkurrenter från ordinarie startelvan. Dessutom startar oerhört viktige kuggen Albin Ekdal.

Slovakiens startelva är svår att sia om, men startar Marek Hamsik har vi såklart en spelare vi måste stänga ute ur matchbilden för att ha goda chanser att hålla tätt bakåt.

Vi tror ändå att Sverige tar hem den här segern. Slovakien är ett helt okej landslag, men kommer senast från en förlust hemma mot Tjeckien. Det imponerar inte tillräckligt på oss, utan vi spelar den raka 1:an till oddset 1.90 gånger pengarna.

  • Tips: Sverige vinner
  • Odds: 1.90 på Bet365