Stockholm Open tennis

Guide till Stockholm Open 2019 med information om turneringen och svenskarna, live stream och TV.

  • Turnering: ATP Stockholm Open 2019
  • Plats: Stockholm, Sverige
  • Datum: 13 oktober - 20 oktober
  • Live stream: Bet365

Streama Stockholm Open tennis

För att streama Stockholm Open live behöver du först och främst skapa ett konto på Bet365. Gå in på bet365.com, skapa ditt konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla tillgängliga live streams på sajten, och kan börja titta på tennis från ATP Stockholm Open.

Så länge du har minst 1 krona på kontot kan du ta del av livesändningarna, och så fort du har gjort din insättning på 50-lappen kan du alltså ta ut nästan alla pengarna direkt, och ändå ta del av att titta på alla live streams av Stockholm Open och andra sportevenemang.

Skapa ditt konto på Bet365, gör en insättning och ta del av live streams av ATP Stockholm Open.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto & gör en insättning
  • 3. Streama ATP Stockholm Open 2019!

Titta på Stockholm Open på TV

Det finns även stora möjligheter att titta på Stockholm Open på TV. Discovery är Tv-bolaget som sitter på rättigheter att sända Stockholm Open, och det är således på deras kanaler sändningarna kommer att pumpas ut.

Eurosport 2 är kanalen som står för sändningarna i inledningen av mästerskapet, och när vi når semifinal kommer matcherna att sändas parallellt på Kanal 9, som fler har i sitt utbud. Även finalen kommer att visas i Kanal 9.

  • TV-kanaler: Eurosport 2 & Kanal 9

Svenskar i Stockholm Open

Mikael Ymer är den enda svensken som ställer upp i Stockholm Opens singelturnering, och vi får alla hålla tummarna för att den unge tennisspelaren, som nu hunnit bli 21 år, får ett bra mästerskap.

Mikael Ymer har aldrig varit bättre än vad han är just nu, även om han förmodligen och förhoppningsvis kommer att bli ännu bättre i framtiden. Han är rankad på plats 75 i världen i singel, och 187 i världen i dubbel.

På tisdag ställs Mikael Ymer mot 63-rankad João Sousa i en singel.

Gällande dubbel spelar bröderna Ymer tillsammans, som så ofta förr. Mikael och Elias Ymer möter Radu Albot och Lindstedt under tisdagen.

Spelschema

Spelschemat för Stockholm Open är preliminärt och kan flyttas lite fram och tillbaka utefter turneringsdirektörens önskan. Vi kan redan nu säga att semifinalerna kommer att spelas 19 oktober och finalen 20 oktober, både för singel och dubbel.

Håll koll på Stockholm Opens hemsida för se det aktuella spelschemat.

Om Stockholm Open

Den första upplagan av Stockholm Open hölls redan år 1969, och det är alltså ett mästerskap med några år på nacken.

Genom åren har profiler som Stan Smith, John McEnroe, Björn Borg, Mats Wilander, Stefan Edberg och Roger Federer vunnit turneringen, men ingen av dessa legendarer är med i år. Däremot är Grigor Dimitrov, som vann 2013, med.

Odds & betting på Stockholm Open

Det går givetvis att spela på odds av vinnare och allt möjligt på varje enskild match på Bet365, och du kan även spela på vinnare av hela turneringarna.

Gå in på Bet365 och hitta massor av fina odds på ATP Stockholm Open.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se