Vart tog Chelsea-mittfältaren Ramires vägen egentligen? 

Ramires var under en period en av Chelseas främste mittfältare och var en av anledningarna till varför Chelsea vann Champions League år 2012.

Den 4:e augusti 2010 blev det officiellt att Ramires skulle lämna Benfica för Chelsea, för drygt 22 miljoner euro. Efter bara tre veckor gör han sin debut för The Blues, i matchen mot Stoke inom Premier League.

Ramires var en sällsynt defensiv mittfältare. Han hade en snabbhet som inte gick att jämföra med. Jag minns tiderna när man spelade Fifa 11, det var omöjligt att dribbla förbi och springa iväg från han, grabben var ju för snabb.

Jag minns dagen han lobbade in bollen i mål mot Barcelona och sprang ut till sidlinjen och började dansa 50-cent dansen utan att ge lagkamraterna uppmärksamhet. Den matchen spelade Chelsea 2-2 mot Barcelona i Champions League.

År 2013 kom då Jose Murinho tog över klubben, och Ramires fick allt mindre speltid. Han kunde komma in och spela fem minuter, ibland tio. I en intervju år 2015, då Ramires fortfarande var kvar i klubben, menade brasilianaren i en intervju att han var missnöjd över att han fått så lite speltid, och att han nyligen fick spela en nittio minuters match som gav han åter hopp. Det var sorgligt att se en sådan bidragande spelare vänta ut sin karriär på bänken.

År 2016 valde Ramires att gå till den kinesiska klubben Jiangsu Suning, där han blev garanterad en plats i startelvan. Det var självklart för Ramires att lämna Chelsea. År 2017 spelade brasilianaren 23 matcher, och gjorde 7 mål, vilket är dugligt för att vara en defensiv mittfältare.

I dagens läge är Ramires 31 år gammal och har en oviss framtid. Det är en spelare som inte är lika önskad som han var förr, och kinesiska ligan verkar vara hans sista utväg tills han blir helt kontraktslös.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se