Odds för Eurovision Song Contest 2017 – Vinnare i melodifestivalen

Det var inte speciellt länge sedan Sverige skickade vidare sitt bidrag till Eurovision Song Contest. Sedan dess har flera betting- och spelsidor spekulerat kring som som kommer att bli vinnare av ESC. De erbjuder nu olika odds för vem som kommer att vinna Eurovision 2017.

Vi på Sportal håller främst på med sport, men när det gäller odds för en så pass stor tävling som Eurovision är så kan vi inte låta bli att jämföra odds, och tippa en vinnare för den stora melodifestivalen.

Så vilka odds har Sverige för att till slut stå som vinnare? Vilka andra länder har skickat fram bidrag i medodifestivalen som anses ha goda chanser att vinna

 • Värdnation: Ukraina
 • Stad: Kiev
 • Semifinaler: 9 & 11 maj
 • Final: 13 maj
 • Sveriges bidrag: Robin Bengtsson – I can’t go on
 • Odds på att Sverige blir vinnare i ESC just nu: 8.00

ESC 2017 odds

Vi har turen att ha Sverige bland de bidrag som anses ha bäst chans att vinna Eurovision Song Contest 2017 enligt de odds som finns hos olika bettingsidor på nätet.

Det är självklart inte bara Sverige som kommer ha ett bra odds på att vinna hela ESC. Vi kommer här nedanför att uppdatera dig med de senaste oddsen för ESC och hjälpa dig att tippa rätt vinnare.

Det kan vara bra att du redan nu vet att dessa odds med stor sannolikhet kommer att ändras ju närmare finalen i Eurovision 2017 vi kommer. Kanske kommer Sveriges odds att höjas? Eller kommer de att sänkas?

Förutom Sveriges bidrag så måste vi hålla koll på andra bidrag som skickats från Danmark, Norge, Finland och alla andra länder i Europa som kommer att vara med i Eurovision Song Contest (ESC) 2017.

Vi har lyssnat genom flera av de bidrag som kommer att medverka i semifinalerna, samt i finalen i Ukraina. Vår slutsats är att Sveriges chanser att vinna speglas i de odds som nu finns inom betting på nätet. Vi tror Sverige har goda chanser att hamna topp 5 i Eurovision.

Favoriter att vinna inför Eurovision

Det finns redan ett gäng bidrag och länder som hålls som favoriter att vinna ESC 2017.Du ser först och främst vilka bidrag som vi syftar på i den topplista vi har med odds här ovanför.

Som vi tidigare nämnde så är det inte alls otroligt att Sverige skulle kunna lägga sig i toppstriden av de bidrag som hittils har röstats fram. Faktum är att Sverige har ett ganska starkt bidrag i jämförelse med många andra länder.

Det tycker inte bara vi i Sverige, utan det tycker flera andra experter och bettingsidor online.

Förutom Sverige & Robin Bengtsson, så finns det självklart andra länder som har goda chanser att vinna den stora finalen i Eurovision Song Contest 2017.

Som du ser i vår lista med betting & odds så hålls länder som Italien, Bulgarien, Belgien, och Australien som stora favoriter att stå som slutlig vinnare.

Om vi delar av hela Europa, och bara fokuserar på vilket land i Norden som har bäst chans att vinna så ligger helt klart Sverige som favoriter.

Betting hos bet365

Om du är en människa som älskar att se Eurovision Song Contest, så rekommenderar vi dig starkt att spela på odds inför melodifestivalen i Ukraina. Det är något som inte bara kommer ge dig chansen att vinna pengar, utan kommer garanterar öka spänningen i själva tävlingen.

Ett tips på betting som vi kommer att ge dig kommer att vara på vårt svenska bidrag. Det är långt ifrån omöjligt att Robin Bengtsson kommer att vinna. Dessutom blir det dubbel glädje om det nu visar sig att det är Sverige som vinner hela ESC 2017.

Vi har redan lagt in vårt bettingtips och spelat på de odds som är aktuella hos bet365 när vi senast kollade till tävlingen. Det innebär att vi hämtade ut ett odds på hela 8.00. Det är ett högt odds för oss inom betting online, men vi står fortfarande fast vid vårt beslut.

 • Tippa Sverige som vinnare – 8.00
 • Bettingsida: bet365

Vi har valt att jämföra lite odds inför Eurovision och sett att det är bet365 som är en av de främsta sidorna när det kommer till betting i ESC.

De erbjuder de bästa oddsen, samt andra saker som du kan spela på under ESC. Med andra ord så är det perfekt att redan nu har ett konto inne hos bet365 och lägga dina bettingtips när du tror att oddset står som allra högst på det bidrag som du tror kommer vinna 2017 upplaga av Eurovision.

Det är viktigt för oss att spela på bäst odds inför finalen. Det ger oss inte bara chansen att vinna mest pengar, utan det kommer även ge oss den största möjliga spänningen inför tävlingen.

Startordning & förutsättningar

Många som har följt melodifestivalen på en internationell nivå känner säkert till att startordningen av bidragen kan spela roll. Enligt många experter så finns det bättre, och sämre placeringar man kan få i det startfält som presenteras inför Eurovison 2017.

Det finns däremot ingen som har koll på hur startordningen kommer att se ut när finalen i Ukraina ska hållas. Det är inte ens klart om vilka länder som kommer att delta i finalen. Först ska det anordnas semifinaler som till slut kommer göra det möjligt att se vilka länder som tar sig till finalen av ESC 2017.

Vi kommer med stor säkerhet att uppdatera våra läsare med det startfält och turodning som kommer att finnas för finalen.

Så håll dig uppdaterad med hjälp av oss för att få de bästa tipsen inför betting för Eurovison 2017!

Sveriges vinster genom tiderna

Vi i Sverige är ganska bortskämda när det kommer till segrar i Eurovision Song Contest. I modern tid så har vi flera vinnare som lyckats med att bedriften att bli framröstade som bästa bidraget. Nedan kommer vi att ge dig information. I vår lista så hittar du alla Sveriges vinster.

 • 1974: ABBA – Waterloo
 • 1984: Herreys – Diggi-loo Diggi-ley
 • 1991: Carola Häggkvist – Fångad av en stormvind
 • 1999: Charlotte Perrelli – Take me to your heaven
 • 2012: Loreen – Euphoria
 • 2015: Måns Zelmerlöw – Heroes