jämföra-odds-bonusar
Blog

Nya spelare letar gärna efter nätets bästa odds bonusar att hämta. De hjälper dig när du tippar matcher, eller spelar på betting inom fotboll eller andra sporter.

Få bäst odds bonus – Jämför bonusar på fotboll & sport

Hos oss får du massor av tips på bra odds bonusar på nätet. Dessa erbjudanden finns att hämta på de bookmakers som erbjuder betting och sportbooking.

En bonus på odds hjälper dig att få mer pengar att spela för än vad du riskerar att förlora. Låt oss säga att du vill spela med 1000 kr på fotboll. Då kan flera odds sidor hjälpa dig att istället få 2000 kr att spela för.

Hur? Jo, genom att erbjuda dig en bonus på t.ex. 100 %. Då kan du se till att dubbla din första insättning & få dubbelt så mycket pengar att spela på odds med.

Genom att ta hjälp av oss, så hittar du till några av nätets bästa odds bonusar. Detta samtidigt som vi alltid rekommenderar bra bettingsidor som håller alla de krav vi har.

Jämför sidor & deras odds bonusar

I vår lista med odds bonusar så hittar du massor av alternativ. Alla dessa är välkända bookmakers som alltid erbjuder säkra och trygga spel online.

Rank Sida Odds bonus Fördelar Recension Länk
1 200% upp till 1000 kr Live streams, mobilvänlig, livebetting Recension Spela
2

-

Live streams, mobilvänlig, livebetting Recension Spela
3 100% upp till 1000 kr Mobilvänlig, livebetting Recension Spela
4 100& upp till 1000 kr Mobilvänlig, livebetting Recension Spela
5 50% upp till 1000 kr Mobilvänlig, livebetting Recension Spela

De flesta av dessa sidor med odds är kända i Sverige, och många känner säkert igen dem från reklamkampanjer i både TV & radio.

Om du har valt att jämföra olika sportbonusar med varandra så är du helt på rätt spår!

En jämförelse av odds bonusar leder oftast till att du kommer till ett erbjudande som du är riktigt nöjd med. Samtidigt som du kommer att sortera bort bettingsidor som inte har de bästa bonusarna på odds och sport.

De flesta dessa bonusar kommer att komma med ett omsättningskrav. Om du inte riktigt har koll på vad ett omsättningskrav är, så har vi hjälp lite längre ner i vår text om odds bonusar online. Där hittar du massor av information om hur du kan använda dig av gratis erbjudanden hos bookmakers på nätet.

Det finns chans att du kan hämta gratis odds bonusar från dina sportsajter. Dessa erbjudanden är inte supervanliga, men det finns till. Även detta är något som du kan läsa mer noggrant om du scrollar ner en smula.

Våra alternativ är långt ifrån de enda som finns på nätet, men det är enligt oss de helt klart bästa. Dessa alternativ ser inte bara till att du få börja med en stor odds bonus gratis. Utan de ser även till att du blir medlem på en riktigt bra sajt som erbjuder mer än vad många andra bookmakers kan göra.

Gratis bonusar

Visste du att det går att spela på odds gratis online? Absolut! Det du behöver göra då är att hitta en bettingsajt med gratis odds bonus på nätet. Dessa bonusar är vanliga hos nystartade bettingsidor som gärna snabbt vill ha spelare till sina sportbooking.

En gratis bonus innebär att du får pengar gratis att spela odds för. Detta är möjligt att få helt utan insättning från din sida. Du hämtar detta erbjudande direkt efter du gjort en registrering. 

Att använda sig av en odds bonus gratis innebär inte bara att du kommer kunna vinna pengar utan en egen insats. Det innebär även att du får chansen att spela riskfritt på odds inom sport och fotboll.

En bonus som du får helt gratis av din bookmaker är med största sannolikhet till för att du ska testa deras sportbooking. Det innebär med andra ord att de är så pass säkra att du kommer trivas på deras bettingsajt att de erbjuder dig en gratis bonus att spela för.

Vid insättning

Den allra vanligaste typen av bonusar som finns på odds sidor på nätet är de som du hämtar med en insättning. Dessa erbjudanden brukar kallas för insättningsbonusar och kommer aktiveras först när du sätter in pengar på ditt konto.

En insättningsbonus finns nästan alltid att hämta för nya spelare. Det är även vanligt att du som redan gjort en registrering på en odds sida kan hämta denna typ av erbjudande.

Ett vanligt exempel på en odds bonus med insättning är då din bettingsida erbjuder dig att dubbla din insättning (100 % i bonus). Det innebär att du kan spela med 2000 kr inne på din sajt, efter att bara gjort en insättning på 1000 kr.

Omsättningskrav

En bonus kommer sällan utan omsättningskrav. Detta krav finns naturligtvis till för att du inte bara ska kunna sätta in pengar, och sedan ta ut hela beloppet som du får. Dina bonuspengar är till för att användas på odds. Skulle du vinna mer pengar på odds, då kan du sedan plocka ut pengar som du vill.

En odds bonus utan omsättningskrav är eftertraktade på nätet. Det har hänt att en del bookmakers har satsat på att erbjuda bonusar som inte har en omsättningsgräns du måste nå upp i. Därför skadar de aldrig att hålla ögonen öppna även för dessa erbjudanden.

Använda din bonus på fotboll!

Vi på Sportal.se är alltid intresserade av fotboll. Därför är alltid valet självklart för oss när vi hittar en bonus att använda den på odds inom fotboll.

Fotboll tycker vi är den roligaste sporten att betta på. Vilket kanske märks av den rapporteringen som vi uppdaterar våra läsare med. Där hittar du massor av nyheter, speltips och oddsjämförelser på fotboll.

För att se till att använda en odds bonus på bästa vis, så kan du läsa speltips av experter inom fotboll. Det kan i flera fall hjälpa dig att tjäna pengar. Speciellt om du känner att dina kunskaper inte är tillräckliga.

Bland det utbudet det finns bland de odds sidor som vi rekommenderar så finns det massor av sport, och inte bara fotboll. Vi skulle bli mycket förvånade om det finns en match i en högre division som du inte kan spela på. Bet365, Unibet, Betfair, Mr Green m.fl är sajter som har breda utbud av alla sporter du kan tänka dig.

De täcker med andra ord inte bara upp alla de matcher som spelas inom fotboll, utan följer upp med odds från alla sporter som är kända i Sverige.

Oddsjämförelse – Sida med bästa oddsen

Det är inte bara en bonus som är viktig när du väljer vilken sida du vill spela odds på. Det är även viktigt att du gör en oddsjämförelse. Det kan skilja ganska mycket på de sidor med bästa oddsen, och de sidor som har sämst odds.

En oddsjämförelse kan du göra helt själv, eller ta hjälp av vår. Vi har i den presenterat alla den låtit oss jämföra de odds som erbjuds, och räknat ut vilken sajt som har bästa vinstsnittet.

Att spela med så höga odds som möjligt är alltid bra. Det låter dig kunna vinna mer pengar för samma insats. Det innebär med andra ord att dina chanser att vinna är lika stora, men du har mer pengar som du kan vinna.

Andra kampanjer

Det finns fler erbjudanden att hämta inom betting än bonusar. Det händer med jämna mellanrum att våra bookmakers erbjuder dig att spela riskfria spel, eller få erbjudanden på live betting på nätet.

Oavsett vilka erbjudanden som det finns hos just den spelsajt som du använder dig av, så är de alltid till för att hjälpa dig. Alla erbjudanden gynnar dig på ett positivt sätt, och du får alltid fler, eller större chanser att kunna vinna pengar.

Att inte använda sig av dessa kampanjer, erbjudanden, och odds bonusar vore dumt. Det skulle innebära att du missar massor av gratis pengar som du kan spela med.

Så missa inga bra erbjudanden, och följ med inne hos din sida för odds. Det minskar risken att du missar ett erbjudande som låter dig spela med gratis pengar, eller få chans till större vinster.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365