Zlatan har tidigare tackat nej till alla kommande landslagsuppdrag. Kan han överväga beslutet om Sverige blir klara för VM. 

Efter att Sverige åkt ut ur EM 2016 så meddelade Zlatan Ibrahimovic att han inte längre är intresserad av att spela i svenska landslaget.

Många i Sverige blev besvikna, men såg även en ny era för landslaget. En era som nu ska ta över efter Sveriges bästa anfallare genom tiderna.

Debatten om att EM 2016 skulle bli den sista turneringen som Zlatan spelade i den svenska landslagströjan har nu blossat upp igen. Sveriges framgångar i VM-kvalet kanske kan locka Zlatan att även spela VM 2018. Se vilka chanser som vi anser det finnas för att se Zlatan Ibrahimovic i ännu ett mästerskap.

 

Chanser att se Zlatan tillbaka i landslaget

Att Zlatan är på slutspurten av sin helt otoliga fotbollskarriär är ett faktum. Den svenska anfallaren har nu kommit upp till en ålder där många väljer att lägga skorna på hyllan.

Zlatan har själv sagt att han fortfarande är hungrig att spela fotboll, och kommer inte avsluta sin karriär trots sin skada i knäet. Skadan håller nu på att rehabiliteras för att återigen göra Zlatan Ibrahimovic spelklar i Manchester United.

Skadan kommer med allra största sannolikhet vara läkt innan VM 2018, och kanske kan ändå Zlatan överväga att spela VM med Sveriges landslag.

Här kommer vi fritt att spekulera i vilka chanser det finns att se honom i VM 2018 om Sverige skulle lyckas gå vidare. Se våra punkter som talar för att Zlatan ska göra comeback i svenska landslaget.

  • Vill avsluta sin landslagskarriär på ett bättre vis

EM 2016 blev ingen rolig resa för Sverige. Laget blev utslagna direkt i gruppspelet, och Zlatans avslutning i landslaget hade planerats att bli något bättre. Kanske är Zlatan intresserad av att få en ny chans att avsluta på ett bättre sätt med landslaget.

  • Inget självklart nej

Det är ingen chock att Zlatan ofta fått frågan av journalister om han verkligen är klar i det svenska landslaget. Han svarar ibland ganska otydligt på dessa frågor och stänger inte helt dörrarna för en comeback till VM 2018.

  • Janne Andersson vill ha Zlatan

Förbundskapten för Sverige – Janne Andersson har sagt till media att han gärna välkomnar Zlatan tillbaka till Sveriges landslag, och ser anfallaren som en stor tillgång.

  • Ett VM är alltid ett VM

Att spela VM är något som många spelare ser som en heder. Världsmästerskapet i fotboll bevakas av mer eller mindre hela världen. Dessutom kommer flera av de bästa fotbollsspelarna i världen samlas här. Frågan är om Zlatan kan motstå frästelsen att själv vara en av skådespelarna i VM.

  • Kärlek för Sverige

På senare tid så har Zlatan visat att han tycker om Sverige, och det svenska landslaget mer än vad han tidigare gjort i sin karriär. Kanske är det en faktor som gör att han inte kan välja bort att spela VM om Sverige kvalificerar sig.

Det finns även odds och bonusar gällande Zlatans beslut kring VM. Du kan läsa mer om detta bland VM odds bonusar där vi radat upp flera sjysta erbjudanden till mästerskapet.

vm 2018 pokal

Följ VM!

Med stor sannolikhet så kommer Sveriges landslag att nå playoff till VM 2018. Det innebär att Sverige har bättre chanser att gå vidare från sin VM-kvalgrupp än vad de förutspåtts.

Många hängde med huvudena när landslagen delades in i grupperna, och det stod klart att Sverige kommer spela i samma grupp som både Holland och Frankrike.

Nu ser chanserna mycket bättre ut, och vi har goda förhoppningar om att Sverige faktiskt ska klara sin uppgift och ta sig till VM.

Oavsett om Sverige kommer att klara sig till VM eller inte, så tycker vi helt klart att det är roligt att följa fotbollen från turneringen. Därför kan vi rekommendera dig att redan nu ha klart för dig om hur du ser VM streams i fotboll 2018.

Förhoppningsvis så kan du vi se matcher där Zlatan kommer vara ett av namnen i landslagstruppen.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.